Нападателят на националния ни отбор и на ЦСКА-София Кирил Десподов

...
Нападателят на националния ни отбор и на ЦСКА-София Кирил Десподов
Коментари Харесай

Спартак вади оферта за Десподов

Нападателят на националния ни тим и на ЦСКА-София Кирил Десподов може да реализира трансфер в Спартак (Москва) още в първите дни на новата година, написа " 24 часа ". 22-годишният бързак ще стане съотборник на Ивелин Попов при " червено-белите " от съветската столица, в случай че клубът продаде звездата си Луис Адриано. Бразилският национал, който получава по 3 млн. евро на сезон плюс бонусите, е пред трансфер в Интернасионал. 31-годишният някогашен нападател на Шахтьор (Донецк), който пристигна в Москва след къс престой в Милан, е мечтан от родния си клуб и в случай че бъде продаден един от разновидностите за негов заместител е точно Десподов.

ЦСКА-София желае 4 млн. евро за родения в Кресна футболист, което не е проблем за Спартак. За интерес от страна на московчани към Десподов се заприказва предходната зима, когато Ивелин Попов призна, че персонално е предложил сънародника си.

Старши треньорът Олег Кононов стяга солидна зимна селекция, откакто тимът се провали в Лига Европа, финиширайки на последно място в групата. Спартак не е безапелационен и в шампионата, като през първия полусезон приключи на 4-о място в класирането, на 6 точки от водача Зенит.
Първа лига 20 кръг, неделя 16 декември  ЦСКА-София 2:1краен резулат  Ботев (Пловдив)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР