Младежката организация на ПП ГЕРБ публикува колаж с две снимки

...
Младежката организация на ПП ГЕРБ публикува колаж с две снимки
Коментари Харесай

Младежите на ГЕРБ защитиха ремонта на жълтите павета

Младежката организация на Политическа партия ГЕРБ разгласява колаж с две фотоси на неотдавна ремонтираните жълти павета пред Министерски съвет в София, на които се виждат паветата " преди " и " след " ремонта.

Уви, на фотографията " след " ремонта ясно се вижда, че подредбата не съблюдава стандартите на редене и че в ремонтирания сектор има непочистени и счупени павета.

Колажът е в отговор на, в което Борис Бонев демонстрира резултатите от ремонта и изяснява по какъв начин културното завещание на площада на процедура се унищожава, защото дребното останали жълти павета се режат с флекс, с цел да се напаснат по фугите.



" Борис Бонев обичайно употребява изкривяването на обстоятелствата, с цел да имитира активност. Реалността за следващ път се сблъсква челно с измислената виртуална действителност, продуцирана от умели манипулатори. ", пишат от МГЕРБ.

Ден по-късно, в различен пост в обществените мрежи, младежката организация разгласява и видео с инж. Ангел Джоргов, зам.-кмет по строителството в Столичната община.

" В последна сметка ние използваме достоверните павета, които са на 100 години. Те са с разнообразни размери, с разнообразни дебелини, дължини, ширини и някои са повредени, само че са съвсем непокътнати в целокупност ", разяснява Джоргов.



В началото на август той съобщи пред bTV, че общината разполага с задоволително истински павета, с които да се подменят счупените.

По това, което виждаме обаче наподобява, че строителите са работили с под ръка материал и че подмяната на жълтите павета е следващия фалшив ремонт, дело на Столична община.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР