В петък сутринта през април Дан Щайн, основателят на Giving

...
В петък сутринта през април Дан Щайн, основателят на Giving
Коментари Харесай

Дали мистериозният донор зад подарък от 10 милиона долара за малък фонд за борба с изменението на климата наистина е дал повече?

В петък сутринта през април Дан Щайн, създателят на Giving Green, филантропска организация за климата, откри някои огромни вести в неочакван имейл. Анонимен донор е дал на фонда му 10 милиона $.

„ Не обработих напълно броя на нулите “, сподели Стайн, добавяйки, че е „ погъделичан, изумен, сюрпризиран “ от подаръка.

Даването на Green събира дарения и разпръсква към шепа нестопански организации, за които счита, че имат капацитета да създадат забележителна смяна в предотвратяването на изменението на климата и намаляването на излъчванията на парникови газове. Дарението от 10 милиона $ е най-големият индивидуален подарък, който организацията с нестопанска цел е получавала в миналото и всъщност падна от небето без предизвестие.

Мистериозният подарък отиде във фонда на Giving Green, който се обитава в Giving What We Can, организация, въодушевена от ефикасен алтруизъм, която моли хора от цялостен ​​свят да обещаят да дадат % от приходите си или тяхното благосъстояние всяка годи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР