Възрастен човек се възползва от шанса да купи общинската си

...
Възрастен човек се възползва от шанса да купи общинската си
Коментари Харесай

92-годишен мъж се възползва от възможността да купи общинска къща в „прословутото“ имение в Обединеното кралство по една проста причина

Възрастен човек се възползва от шанса да купи общинската си къща в удивително имение в многоетажна постройка, макар че регионът е етикетиран " прочут ".

92-годишният Джон Йейтс живее в имението Bromford в Бирмингам, откогато къщата му е издигната преди повече от 50 години, и е видял голяма промяна в региона през годините. Вдовецът Джон купи дома си посредством водещата скица за право на покупка на Маргарет Тачър, която видя милиони общински наематели да купуват домовете си с големи отстъпки.

Г-н Йейтс живее в редица къщи, сгушени сред последните останали блокове - и споделя, че не съжалява, че е живял в имението. Няколко внушителни кули, които се виждаха от M6, бяха разрушени с булдозери през годините, с цел да създадат място за жилища с по-добро качество, откакто се разпаднаха и бяха пропити с антисоциално държание.

Говорейки на идеално поддържаната си ливада пред къщата, Джон, който загуби брачната половинка си преди три години и към момента се грижи за сина си, е видял...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР