Лиза Армстронг намеква“ за истинските си чувства в загадъчни публикации

...
Лиза Армстронг намеква“ за истинските си чувства в загадъчни публикации
Коментари Харесай

„Зловещите“ публикации на Лиза Армстронг са „огромен намек“ за истинските чувства след новините за бебето на Ant – експерт

Лиза Армстронг „ загатва “ за същинските си усеща в загадъчни изявления в обществените медии след оповестяването на бебето на някогашния Ant McPartlin, съгласно един специалист.

Знаменитата гримьорка, на 47 години, се включи в Instagram, с цел да показа прочувствени цитати след новината, че някогашният й брачен партньор посрещна първото си дете от актуалната си брачна половинка Ан-Мари Корбет.

Бившата звездна двойка, която беше дружно в продължение на 23 години, претърпя горчива разлъка през 2018 година, откакто се бореха да заченат, а кариерата на Ant беше разтърсена от скандал с наркотична взаимозависимост.

Водещият на Britain's Got Talent, 48, разгласи идването на новородения Уайлдър предходната седмица и почти по същото време Лиза разгласява логичен откъс за „ тихите борби “ в историята си. Седмица по-късно тя показа откъс за „ лъжите “. Експертът по обществено държание и връзки Джуди Джеймс сподели пред The ​​Mirror, че Лиза е „ раздвоена сред това “ да мълчи и да излива страстите си.

Лиза показа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР