Мишел Халаф ще оглави компанията от началото на месец май

...
Мишел Халаф ще оглави компанията от началото на месец май
Коментари Харесай

MetLife сменя топ мениджмънта

Мишел Халаф ще оглави компанията от началото на месец май

Американската компания MetLife заяви, че следва промяна на топ мениджмънта. Мишел Халаф ще оглави компанията и директорския ръб. Към момента той е президент на американския бизнес и район EMEA, а от 1 май 2019 година става президент, основен изпълнителен шеф и член на Борда на шефовете на MetLife.
Сегашният президент, общоприет шеф и ръководител на Борда на шефовете Стивън Кандарян ще извършва отговорностите си до 30 април, след което ще излезе в пенсия.
Мишел Халаф съобщи, че задачата му е да направи MetLife една от най-динамичните и финансово сполучливи компании в света. " Ускорявайки премийния растеж, оптимизирайки нашия портфейл и укрепвайки дисциплината при разноските ще станем финансово по-устойчиви. Това ще ни помогне да изпълняваме отговорностите си пред клиентите, ще сътвори повече благоприятни условия пред сътрудниците и ще донесе по-голяма облага за акционерите ", уточни той.
От своя страна сегашният ръководещ компанията Стивън Кандарян разяснява, че " ландшафтът на финансовите услуги продължава да се развива стремглаво и Мишел е подобаващият началник, който ще продължи да развива MetLife ".
Халаф е в компанията е от 2010 година, а от 2011-та е президент на MetLife за район EMEA. От юли 2017 год. поема и бизнеса на компанията в Съединени американски щати. Преди това е бил изпълнителен вицепрезидент и общоприет шеф за района на Близкия Изток, Африка и Южна Азия (MEASA) в MetLife.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР