Министърът на младежта и спорта в служебното правителство Весела Лечева

...
Министърът на младежта и спорта в служебното правителство Весела Лечева
Коментари Харесай

Министър Весела Лечева отправи приветствие по случай Международния ден на младежта

Министърът на младежта и спорта в служебното държавно управление Весела Лечева насочи одобрение по случай Международния ден на младежта.

„ Скъпи младежи,

За мен е наслаждение да Ви поздравя във връзка Вашия празник – Международния ден на младежта!

През тази година посрещаме 12 август с особена ангажираност и внимание, защото 2022-а е оповестена за Европейска година на младежта, която в България се организира под мотото „ Устойчиво развиване – Европа 2050: Нека да чуем младежите на България! “.

С това значимо решение на Вас, младежите, в Европа се дават повече благоприятни условия за присъединяване в процесите за по-добро бъдеще, ангажираност и отговорност пред европейската ни общественост, благоприятни условия в поддръжка на Вашето личностно, обществено и професионално развиване. Европейската година на младежта е още една опция да насочим своите старания към поддръжка на младежите в България, на техните хрумвания, начинания и планове, като повишим и настроим публичното схващане към тематиките, които младежите в Европа са показали като най-важни за тях, а точно – обучение и образование, здраве, климатични промени, приобщаващи общества, тъждество сред половете, битка с дискриминирането, европейски полезности, предприемачество и цифровизация.

В динамичното време, в което живеем, сме очевидци на процеси и рецесии като пандемията от COVID-19, войната в Украйна, стопански, обществени и екологични провокации, които слагат света и в частност по-младите генерации пред голям брой тествания. Чрез националните стратегии за младежта, Министерството на младежта и спорта поддържа финансово планове, юношески начинания и акции за запазване на околната среда и устойчивото развиване, творчество и просвета, доброволчество, здравословен метод на живот и други Вярвам, че по този начин съумяваме да насърчим Вашата креативност и разпоредителност по значими за страната тематики, давайки опция сами да предприемате дейности за възстановяване положението на локалната общественост, града и страната. Така без подозрение ще се изградите и като виновни и дейни жители на света, способни да се оправят с световните провокации.

Скъпи младежи, Вие сте бъдещето на България, по тази причина за нас е скъпо да разпростирате своя професионален и личностен капацитет и сила в Родината ни. Вашата креативна интензивност е изключително зареждаща и градивна и потвърждава, че всяко потомство младежи носи своята харизма и разпростира концепциите си все по-активно и безапелационно.

Вярвам в силата на младежкия дух! Отстоявайте все по този начин блестящо своите тези и единение, споделяйте европейските юношески полезности и изразявайте на дело солидарността си. Участвайте и бъдете дейни в публичния живот на Вашия град, на България, на Европа и света!

Приемете моите пожелания за здраве и сполучливо съдействие. Убеденa съм в градивното бъдеще на нашия разговор и интензивно партньорство в реализирането на сполучлива политика за младежта. Не се опасявайте от провокациите, търсете решения и бъдете движещата мощ на нашето и Вашето бъдеще!

Честит Международен ден на младежта! “, съобщи Лечева във връзка празника.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР