Съседи, които са видели как полицията се опитва да спаси

...
Съседи, които са видели как полицията се опитва да спаси
Коментари Харесай

Хорнчърч XL Нападение на побойник: Ужасът на съседите, когато жена е разкъсана до смърт, а полицаите за борба с безредиците нахлуват в дома

Съседи, които са видели по какъв начин полицията се пробва да избави живота на жена, раздрана от домашните й кучета, са говорили за своя „ смут “, до момента в който тя загуби живота си.

Въоръжена полиция беше извикана в Хорнчърч, Източен Лондон, през вчерашния ден след известия за нахлуване на куче. Жертвата, жена на към 50 години, е притежател на два XL Bully, за които се допуска, че са направили нападението. Тя не съумя да бъде избавена и кучетата бяха отведени.

Жертвата през днешния ден е кръстена на локално равнище като майка Анджелин Махал. Съсед на жертвата - за който се твърди, че е бил прочут като Ангел - сподели: " Тя беше приятна жена, доста хубава. Можеше да чуеш кучетата да лаят, само че в никакъв случай не ги видях. Познавах я като Ангел. "

Сега ужасени съседи описаха за ужасяващата офанзива, която накара доста хора да бъдат евакуирани от домовете си. Една 72-годишна жена сподели пред Sun: „ Никога не съм виждала толкоз доста полиция и парамедици. Беше ужасяващо.

„ Излязох на открито, с цел да видя какво се случва и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР