Блондинката не крие, че е била много наранена и ядосана

...
Блондинката не крие, че е била много наранена и ядосана
Коментари Харесай

Надежда от Ергенът: Алек е зрял мъж, такива като него са рядкост

Блондинката не крие, че е била доста засегната и ядосана от държанието на Младенов, който избра да заяви решението си, като даже не се появи онлайн, а избра да го направи с малко видео. Вишева е безапелационна, че в случай че в този момент го види, би го попитала на база на какво е взел това решение и за какво го е направил по този метод. А по отношение на съперницата ѝ за сърцето на Алек, Магдалена, Надежда показа, че ѝ пожелава да си има дете и е уверена, че това ще ѝ се случи.

Тя показа още, че въпреки за нея да няма значение разликата във възрастта, към този момент избира сътрудникът ѝ да е най-малко над 30 година И в този миг направи непредвиден комплимент на Алек:
Реклама
" Алек е доста зрял, надживял е годините си. Бих била с мъж като него, само че такива мъже, като него, са необичайност. Той е доста специфичен и харизматичен ".

В " Преди обед " Надежда проговори и за корекциите си, които и по нейни думи, са явни. Тя показа, че има интервенция за увеличение на бюста и ринопластика. Също по този начин беше откровена, че " българките са много комплексирани ", тъй като имат съответни показа за хубост. А в действителност хубостта идва от вътрешната страна на открито и в случай че не работиш върху себе си като психика и не се чувстваш добре със себе си, никакви корекции няма да оказват помощ.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР