Полузащитникът на и Германия Тони Кроос обяви, че ще прекрати

...
Полузащитникът на и Германия Тони Кроос обяви, че ще прекрати
Коментари Харесай

Тони Кроос спира с футбола след Евро 2024

Полузащитникът на и Германия Тони Кроос разгласи, че ще приключи кариерата си след Евро 2024 година

34-годишният състезател няма да възобнови контракта си с Реал, който изтича през юни тази година. Кроос играе за Белия балет от 2014 година През този сезон той изигра 46 мача във всички шампионати, като означи един гол и направи девет асистенции.

Преди това той възобнови кариерата си с националния тим на Германия, с цел да взе участие на Европейско състезание, на което страната му е хазаин от 14 юни до 14 юли.

„ Моята кариера на футболист завършва това лято. Както постоянно съм казвал, Реал Мадрид е и ще остане моят финален клуб “, написа немският национал в Инстаграм.

„ 17 юли 2014, денят на представянето ми в Реал Мадрид, денят, който промени живота ми. Животът ми като футболист, само че най-много като човек. Това беше начало на нов живот в най-големия клуб на света. Днес, 10 години по-късно, в края на сезона, този живот ще завърши “, написа още халфът.

Световният първенец от 2014 твърди, че „ има единствено една концепция в главата си “ – да завоюва с Реал Шампионската лига. Трофеят ще бъде 15-и за клуба и шести за Кроос. Той има четири с Реал и един с Байерн.

„ Тони Кроос ще остане вечно в сърцата на всички почитатели на Реал Мадрид. И поради отличния си футбол и поради това, че е давал всичко за тази фланелка “, написаха от испанския гранд.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР