Бритни Спиърс сподели ново видео, заснето само часове преди хотелската

...
Бритни Спиърс сподели ново видео, заснето само часове преди хотелската
Коментари Харесай

Бритни Спиърс носи изцяло прозрачна рокля в ново видео, заснето часове преди хотелската драма

Бритни Спиърс показа ново видео, снимано единствено часове преди хотелската й драма, до момента в който дразнеше почитателите с опцията за нова музика.

42-годишната поп икона отиде в Instagram, с цел да показа видеото, което беше снимано малко преди тя да бъде забъркана в чудноват случай в обичания на звездите хотел Chateau Marmont в Западен Холивуд по-рано този месец. Съобщава се, че гостите са извикали парамедици заради опасения за благосъстоянието на Бритни, защото се твърди, че хитмейкърът на Toxic е бил ранен, до момента в който е отседнал в хотела с гаджето си отново/отново Пол Солиз. По-късно тя сподели на почитателите си, че е наранила крайници си, до момента в който правеше каруци в извънредния си хотелски апартамент, а в понеделник разгласява видео, което снима единствено часове преди случая.

„ Това е задоволително необичайно в деня преди да си счупя крайници!!! Можете да видите, че лицето ми наподобява по-младо и съм малко по-тежък, тъй като нямам лапи и новините ме забъркват и ме изнервят!!! Оттогава отслабнах мног...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР