От 23 до 26 май в продължение на четири дни

...
От 23 до 26 май в продължение на четири дни
Коментари Харесай

Световна купа по конен спорт с голям награден фонд започва в България

От 23 до 26 май в продължение на четири дни на конната база „ Фригопан “, село Царацово, до Пловдив ще се организира Световна купа по прескачане на трудности – две звезди и подготовка за Игрите в Париж с общ награден фонд от 100 000 лв..

Турнирът е за деца, юноши, девойки, мъже и дами, като присъединяване ще вземат близо 120 ездачи от Украйна, Турция, Гърция, Румъния и най-вече от България.

Официален плац от 4350 квадратни метра, отговарящ на най-високи европейски стандарти, ще чака състезателите по време на цялата конкуренция. В последния ден ще бъде и кулминационната точка, а точно, самото Гран при за мъже и дами с височина на трудностите от 155 см, което ще бъде с максимален награден фонд и ще носи точки за ранглистата и за идните Олимпийски игри във Франция. Условията за конете и състезателите на база „ Фригопан “ са повече от отлични, а феновете ще могат да гледат събитията онлайн без да заплащат входна такса.

Световната купа стартира в четвъртък от 09:00 ч., като всеки ден това ще бъде началния час за първите тествания от програмата.

Очаква се доста посетители от чужбина също да участват на събитието и да видят майсторската езда на състезателите в другите възрастови групи и тествания.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР