Мина се доста от славните време на Клаудия Шифър на

...
Мина се доста от славните време на Клаудия Шифър на
Коментари Харесай

Клаудия Шифър е секси по бански и на 53

Мина се много от славните време на Клаудия Шифър на стилния подиум. Един от първите супермодели може към този момент да не се изявява интензивно, само че това не й пречи да бъде в топ форма и да радва милионите си почитатели си в обществените мрежи със секси фотоси.
 Клаудия Шифър, плажните ѝ занимания и какъв брой добре наподобява моделът
Клаудия Шифър отхвърля да остарее

Колко добре наподобява моделът

На 25 август моделът навърши 53 години и по този мотив разгласява в профила си няколко фотоси по бански. Показа и изненадите, които е получила за празника си. От поста разбираме също, че е избрала да го посрещне в прилежаща Гърция, където и това лято разпускаха не една и две известни персони от целия свят.

Клаудия Шифър качи и малко видео, на което виждаме по какъв начин красива пеперуда каца на ръката й. Но тази природна красота е засенчена от друга - тялото на модела. Въпреки че е над 50-те, русокосата хубавица продължава да поддържа форма и наподобява много по-добре от свои по-млади колежки.

Тя е споделяла в свои изявленията, че приема остаряването като изцяло естествено и в никакъв случай не е завиждала на своите по-млади колежки. Така като я гледаме, няма и защо. Е, сигурни сме, че това, което виждаме, се дължи на редица полезни навици и строга дисциплинираност, която й е останал от моделските години.
 Клаудия Шифър, Матю Вон и появяването им на премиерата на кино лентата King's Man в Лондон
Клаудия Шифър още веднъж свети на аления килим

Плътно до брачна половинка си

Но най-важното е да се приемаш подобен, какъвто си, и да знаеш, че не може цялостен живот да получаваш комплименти за хубостта си, тъй като постоянно ще има някой по-млад и хубав. Очевидно Клаудия Шифър е изцяло в мир със себе си и метода по-който наподобява, и това е нейната загадка за благополучен живот, предава Daily Mail.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР