Отскоро принц Уилям възобнови официалните си кралски ангажименти, но те

...
Отскоро принц Уилям възобнови официалните си кралски ангажименти, но те
Коментари Харесай

Коренната промяна на Уилям след диагнозите на Кейт и Чарлз

Отскоро принц Уилям възобнови формалните си кралски задължения, само че те са по-малобройни от преди, с цел да има задоволително време да бъде до брачната половинка си и децата им. А това, което всички виждат при появяването му на обществени места е, че изглежда доста кахърен и се усмихва доста по-малко. И това е изцяло разбираемо.
 Неочакваните домашни любимци на фамилията на принц Уилям
Неочакваните домашни любимци на фамилията на принц Уилям

Какво разкри той по време на посещаване в Бирмингам

В рамките единствено на няколко седмици и татко му, и обичаната му жена чуха тежката диагноза рак. А тази непредвидена и по този начин комплицирана обстановка принц Уилям е усетил голям товар върху плещите си. От една страна да бъде и до двамата, а от друга - да не обръща гръб и на монархията, на която след време ще застане отпред. 

Но за него още веднъж фамилията е на първо място. А съгласно източници на People в последните месеци принцът на Уелс се е затворил в себе си както в никакъв случай до момента и е редуцирал съществено кръга от хора, с който поддържа връзка. И отвън него са останали множеството от досегашните му близки другари.
 Снимка 664280

За сметка на това, той има по-силна от всеки път връзка с родителите на, както и с нейните брат и сестра. И когато не може да разчита на личната си майка, възприема своята тъща като втората си най-близка жена. Няма спор, че е същински късметлия, че има тази поддръжка както за себе си, по този начин и за децата и брачната половинка си.

Принц Уилям е избрал да не разчита на много хора и да не споделя за това, през което минава фамилията му и с цел да не се окаже, че информация, която не би желал, е стигнала до медиите. Защото като кралска персона е схванал по сложния метод, че рядко можеш да имаш цялостно доверие на някого - било то и на личния си брат.
 13 години по-късно - бракът на принц Уилям и Кейт Мидълтън в любопитни цифри
13 години по-късно - бракът на принц Уилям и Кейт Мидълтън в любопитни цифри

Припомняме си няколко любопитни статистики от нея

Има и различен причина принц Уилям да ограничи съществено контактите със своите другари. Той е разделил цялото си време сред двата си съществени целта - фамилията и кралския двор. И всяка допустима минута се стреми да бъде до Кейт, която към момента минава през лекуване, както и да бъде деен в ролята си на татко на три деца. А тези, които са му същински другари, ще проявят схващане и ще останат в подготвеност да оказват помощ, в случай че има по какъв начин. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР