Люси Иларионов не иска да работи с Емилия вече от

...
Люси Иларионов не иска да работи с Емилия вече от
Коментари Харесай

Люси Иларионов не иска да работи с Емилия

Люси Иларионов не желае да работи с Емилия към този момент от много време. Двамата не са скарани, само че режисьорът, който е измежду най-оборотните в попфолка, е безапелационен за решението си. Взел го откакто се случили посред им „ някакви неща ” по последния клип на Емилия, който снимал.
„ След това тя изпрати мениджъра си и аз отхвърлих да работя с нея ”, съобщи Люси Иларионов в подкаста на рапъра Йонислав Йотов „ При Тото ”.

Той имал спор и с Ивана . Режисьорът не показа детайлности за този с Емилия, само че пък сподели за какво с изпълнителката на „ Шапанско и сълзи ” спрели да работят за известно време. Причината е в неприемливото й забавяне за фотоси. Във въпросния ден, в който били в роден морски курорт, Люси наел яхта, на която щял да снима фрагменти за клипа на Ивана. Режисьорът и „ индивидът с яхтата ” очаквали певицата в 9 часа сутринта, а тя пристигнала цели 13 часа по-късно - в 22 часа. „ Оня с яхтата вика: „ Кретени! Аз тука през целия ден поради вас, не мога да мръдна ”, а той си изкарва пари с нея ”, описа Люси.

Затова той отказал да работи и с Ивана. Само че след години се помирили и сега са в брилянтни връзки. Работели дружно по последните й клипове. „ Но тя си оправи този по този начин да се каже недостатък. Вече в никакъв случай не закъснява, станала е доста точна ”, показа Люси.

Иларионов акцентира, че най-дисциплинирани и изрядни във връзка с акуратност са Глория и Веселин Маринов. Изпълнителят даже звънял на режисьора, когато закъснявал с две или три минути. И в действителност идвал след толкоз. „ Имал съм работа с такива реализатори и пъклен се кефя, тъй като в последна сметка това са техните пари... И за мен едно такова забавяне е пренебрежение към мен, към екипа, дори и към тях самите ”, показа Люси.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР