Галена съчета две участия със семейна ваканция във Велинград. Мама

...
Галена съчета две участия със семейна ваканция във Велинград. Мама
Коментари Харесай

Галена пак без бельо на участие


Галена съчета две участия със фамилна почивка във Велинград. Мама Ураган дойде с мъжа си Галин Атанасов, двамата им сина и няколко другари. На 4 май хитовата певица излезе на сцената в ресторанта на локален хотел, а по-късно се развихри в нощен клуб в града.
„ За най-скучната компания ”, поздрави Галена една от масите в ресторанта. Разбира се, пошегува се. Край въпросната маса бяха насядали мъжът й и приятелите им. Александър - дребният наследник на певицата, пък се включи в една от песните й. Не му е за първи път. Той е много артистичен, видя се и когато гостува в музикалното съревнование „ Гласът на България ”, в което майка му бе един от менторите.

За изявата си в ресторанта Галена се бе пременила с къса рокля, а за присъединяване си в дискотеката бе подбрала много по-изрязан тоалет от потник и пола. Горната част едвам побираше бюста й. Затова понякога той се подаваше изпод. Полата пък разкриваше огромна част от ханша й, поради което навеждаше на въпроси дали собственичката й носи долни дрехи.



 

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР