Катастрофа между три коли край Момчилград, има пострадали.Движението по главния

...
Катастрофа между три коли край Момчилград, има пострадали.Движението по главния
Коментари Харесай

Катастрофа между три коли край Момчилград, има пострадали


Катастрофа сред три коли край Момчилград, има потърпевши.

Движението по основния път от Кърджали към Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Маказа “  се прави по маршрут от спирка „ Джебел “ през Момчилград и село Градинка поради пътнотранспортно произшествие в региона на село Върхари, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи в Кърджали.

На място има представители на полицията, пожарната и Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ).

От пресцентъра на полицията прецизират, че сигнал за  катастрофата сред три автомобила е подаден  тази заран в 8:45 часа. Има потърпевши, като от полицията не прецизират броя и положението им. Районът е отцепен от полицейски екипи. Извършва се оглед на мястото на произшествието от дежурна оперативна група от Районно ръководство Момчилград.

И трите автомобила са с разнообразни регистрации.  Автопатрули отделят придвижването от двете страни на пътя – в посока Гърция, от разклона за Момчилград в региона на спирка „ Джебел “, и в посока България – от отбивката за Момчилград преди разклона за село Върхари.

Един човек е умрял, а различен е с заплаха за живота след произшествия през миналото денонощие, заяви по-рано пресцентърът на Министерство на вътрешните работи.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР