Съпруг каза, че всекидневен разговор с малката му дъщеря е

...
Съпруг каза, че всекидневен разговор с малката му дъщеря е
Коментари Харесай

Коментарът на дъщеря към баща случайно разкрива аферата на майка му със съседа

Съпруг сподели, че ежедневен диалог с дребната му щерка е разкрил изневярата на брачната половинка му и е разрушил техния 14-годишен брак.

Стивън (не е същинското му име) се върна вкъщи един ден и слушаше по какъв начин щерка му му споделя за деня си, когато един подробност от нейната история изскочи. Момичето загатна, че майка й е била в къщата на съседа, което накара татко й да попита повече за случилото се.

Тя описа, че когато се прибрала от учебно заведение, разкрила, че майка й я няма, само че вместо това съседът надникна през входната му врата и й сподели, че майка й „ незабавно ще излезе “. Тревожните звънци започнаха да звънят за Стивън, който сподели, че е попитал жена си за какво е била с техния комшия на идващия ден, както оповестява Kidspot.

Първоначално тя го съобщи за нищо и измисли бързо опрощение, само че брачният партньор й сподели, че заради продължителността на времето, в което са били дружно, той знае тъкмо по какъв начин се държи, когато лъже. В последна сметка тя се пречупи и призна, че са се целували и докосвали, само че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР