Сигнал за инцидента е подаден подаден тази сутрин в 8:45

...
Сигнал за инцидента е подаден подаден тази сутрин в 8:45
Коментари Харесай

Катастрофа с три коли и пострадали затвори главния път от Кърджали към Маказа

Сигнал за случая е подаден подаден тази заран в 8:45 часа, като е обявено, че са се блъснали три коли. И трите автомобила са с разнообразни регистрации. От полицията към този момент не прецизират броя и състоянието на потърпевшите.

Районът е отцепен от полицейски екипи. Извършва се оглед на мястото на произшествието от дежурна оперативна група от Районно ръководство Момчилград.

Автопатрули отделят придвижването от двете страни на пътя - в посока Гърция, от разклона за Момчилград в региона на спирка " Джебел ", и в посока България - от отбивката за Момчилград преди разклона за село Върхари.

Снимка: Валентина Стоева за БТА

На място има представители на полицията, пожарната и Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ), съобщи кореспондетът на Българска телеграфна агенция в Кърджали. 

Един човек е умрял, а различен е с заплаха за живота след 28 тежки пътнотранспортни катастрофи през миналото денонощие, оповестиха по-рано от Министерство на вътрешните работи. Ранени са общо 39 души. На територията на София са станали 17 леки и три тежки произшествия, при които са ранени четирима души, единият от които е с заплаха за живота.  

Снимка: Валентина Стоева за БТА
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР