Мениджмънтът на ТИМАТИ идва на специална визита у нас. Екипът

...
Мениджмънтът на ТИМАТИ идва на специална визита у нас. Екипът
Коментари Харесай

Къде ще отседне руската звезда Тимати у нас

Мениджмънтът на ТИМАТИ идва на специфична аудиенция у нас. Екипът на най-успешния съветски RnB реализатор ще посети Южното ни Черноморие в търсене на най-подходящия хотел за звездата по отношение на концерта му на 28 юли в Слънчев бряг. Изборът ще е сложен, защото условията на рапъра са много високи и апартаментът, в който ще отседне, би трябвало оптимално да дава отговор на стандарта, на който е привикнал ТИМАТИ.

 

След сполучливия концерт през февруари в зала „ Универсиада “, хитмейкърът ще се завърне още веднъж у нас с неповторим летен лайв на една от най-желаните празненство дестинации - CACAO Beach. За втората си среща с българската аудитория звездата даде обещание да приготви доста нови изненади. Освен най-големите си шлагери „ Где ты, где я “, „ Поколение “, „ Лондон “, „ Ключи от парадайса “, „ Дорога в аэропорт “, „ Баклажан “ и други, покорили музикалните ранглисти освен в Русия, само че и в целия свят, хитовият реализатор ще показа и песни от новия си албум, премиерата на който ще е напълно скоро.

 

КОНЦЕРТЪТ НА ТИМАТИ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ е на 28 юли 2018 година на CACAO BEACH. Начало 21:00 часа. Билетите са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: 50 лв., а на място в деня на концерта: 70 лева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР