Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо похарчи над 100 милиона

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо похарчи над 100 милиона
Коментари Харесай

Моуриньо похарчи над 100 млн., но иска още

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо похарчи над 100 милиона паунда за прехвърлянията на Виктор Линдельоф и Ромелу Лукаку, само че към момента не е изцяло удовлетворен от пазара досега и желае още най-малко двама нови играчи.

Специалния “плати” 90 милиона за белгийския стрелец на Евертън и 30.75 милиона за халфа на Бенфика, като все по-усилено се приказва, че желае да притегли Иван Перишич от Интер (за към 50 милиона) и един отбранителен халф от международна класа.

“Винаги желаеме повече и повече, постоянно има какво да подобряваме в състава си. Ще бъде мъчно, не упреквам никого, само че просто желая още играчи. Вижте какво прави Евертън - те се оправят чудесно на трансферния пазар и привличаха доста нови футболисти още преди да получат парите за Лукаку. Милан непрекъснато купува и купува, и то без да се разделя с някои от играчите си. Трудно ще е да вземем още двама верни за нас футболисти, само че въпреки всичко има още време до края на пазара”, разяснява Моуриньо в изявление за ESPN.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР