Мегън от Бяла Слатина е поредната участничка, която напусна риалити

...
Мегън от Бяла Слатина е поредната участничка, която напусна риалити
Коментари Харесай

Меган от Бяла Слатина изхвърча от Ергенът /видео/

Мегън от Бяла Слатина е следващата участничка, която напусна риалити предаването " Ергенът ", научи организация BulNews. Красавицата не получи роза от музиканта Евгени Генчев и си потегли от първокласното имение в турския курорт Бодрум.
„ Искаше ми се да си по-смела. Благодаря ти за всяка една минута, в която бяхме дружно тук! “ – сподели пианистът на разлъка с дамата, на която в първи епизод даде специфичната розова роза. Знак, че тя му е направила доста мощно първо усещане.
„ И аз на теб! Беше ми прелестно да се срещнем “ – отвърна Меган.
„ Евгени ще ми липсва доста. Навярно съм му допаднала като човек, само че просто не съм му посочила, че и на мен ми се желае да сме освен това от другари. Пожелавам му да срещне любовта, да откри момичето и да е доста благополучен. Смятам, че най-подходяща за него е Елена, защото имат доста допирни точки, еднакъв житейски път, гледат в една посока и най-важното – сред тях има химия “ – показа пред камерата на сантименталното риалити Меган. 
Макар във визитката да не беше оповестено, хубавицата е от Бяла Слатина. Това стана ясно, откакто отпадна друга претендентка от китното градче във Врачанско - Кристина. Тогава Mеган показа, че двете се познавали от дребни и въпреки да не са блзики, въпреки всичко изрази съжалението си от напускането на своята съгражданка. 
Меган работи като проджект управител в държавна канадска компания. Завършила е „ Международни връзки “ в Софийския университет и има тапия от „ Centennial College “ – Торонто.  Завърнала се е у нас особено поради предаването.
" Тръгвам си с гордо вдигната глава, с необятна усмивка на лицето и извънредно удовлетворена от представянето си. Безумно щастлива съм, тъй като не подцених достолепието и правилата си, не се забърках в нито една конспирация, само че най-много - съхраних усмивката си и резервирах името си чисто ", написа Меган в персоналния си профил в Инстаграм и благодари на всички за поддръжката.
Напускането й не затрогна доста от останалите претендентки за сърцето на Евгени Генчев. 
" Изфишкаха те. Бай, бай! Кофти! “ – разяснява Айлин от Пирдоп.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР