Мъж с психично заболяване е откраднал автомобил в центъра на

...
Мъж с психично заболяване е откраднал автомобил в центъра на
Коментари Харесай

Психар влезе в кола със запален двигател в Добрич и...

Мъж с психологично заболяване е откраднал автомобил в центъра на Добрич, оповестяват от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи.

Вчера към 07,00 часа е получено известие за незаконно лишен лек автомобил „ Роувър” с добричка регистрация, с дата на първа регистрация 2000 година

На място е открито, че МПС-то е било паркирано в региона на Етнографски комплекс „ Стария Добрич” в град Добрич и е било оставено със разпален мотор, и ключове на таблото.

Незабавно са подхванати оперативно-издирвателни мероприятия и на контролно-пропусквателен пункт - Варна автомобилът е спрян от чиновници на Първо районно управление (на МВР) Министерство на вътрешните работи в Добрич

Установен е причинителят на действието - 54-годишен мъж от град Добрич, прочут на Министерство на вътрешните работи. Задържан е за период от 24 часа. В хода на работа е открито, че същият е освидетелстван от Центъра за психологично здраве в Добрич през 2016 година По случая се работи в изискванията на досъдебно произвеждане.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР