Мъж и жена се ожениха в градски автобус в Ню

...
Мъж и жена се ожениха в градски автобус в Ню
Коментари Харесай

Освалдо и Кара се срещнаха в автобус в Ню Йорк, а 13 години по-късно ...

Мъж и жена се ожениха в градски рейс в Ню Йорк 13 години след първата си среща, оповестява  New York Post. Когато за първи път зърнал Кара, Освалдо не могъл да откъсне взор от нея. „ Возех се и си мислех, че в случай че имах такова момиче, щях да прекарам целия си живот с него ”, споделя младият мъж. Въпреки че бил запленен от хубостта и енергичността й, той не посмял да я приближи и да се запознае с нея. Съдбата обаче си знае работата и още същия ден пътищата им още веднъж се пресекли, този път в бар. Освалдо събрал храброст и я заговорил. „ Каза ми, че ме е видял в рейса. Тогава почувствах, че той е моята съдба”, признава Кара.




Младата жена пристигнала в Ню Йорк от Индиана половин година преди запознанството си с Освалдо. След вечерта в бара той предложил да й покаже мегаполиса, а тя на драго сърце се съгласила.




13 години по-късно двамата вземат решение да се оженят на мястото, където се срещат за първи път – в градския рейс. Те се вричат във безконечна честност пред очите на 80 посетители.




За организирането на церемонията оказал помощ водачът на рейса Джони. Шофьорът самичък съставил маршрута на сватбената гала. Първоначално спрял на спирка, на която го чакал нетърпеливия жених, по-късно се отправил и за невестата. На всяка една спирка в рейса се опитвали да влязат и елементарни пасажери, а при появяването им във возилото, водачът казвал: „ Ако някой възразява срещу брака на тази двойка, те могат да слязат от автобуса”. И инцидентните пасажери сами слизали от автобуса с усмивка на уста.





Когато публичното возило достигнало до крайната си спирка – хотела, в който трябвало да продължи тържеството, Джони и младоженците били посрещнати с овации.






„ Това беше нашата първа и последна женитба в Ню Йорк. И в случай че това трябваше да се случи, то трябваше да се случи тъкмо по този начин”, изрично е щастливото семейство.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР