Луната прави тригон с Юпитер ( точно време 09:55ч)). Този

...
Луната прави тригон с Юпитер ( точно време 09:55ч)). Този
Коментари Харесай

Всички обмислени действия имат много шансове за успех

Луната прави тригон с Юпитер ( тъкмо време 09:55ч)). Този аспект носи шанс и благоденствие, опция за положителни вероятности. Благоприятно време за възстановяване виталните условия.

Луната и Слънцето подписват тригон (точното време е 15:35ч), което е интервал на хармонизация и непоклатимост. Хората ще се усещат оживени и в приповдигнато въодушевление. Благоприятно е за нови контакти.

Луната e в символ Водолей. Емоциите са променливи, мъчно предсказуеми. Нуждаем се от повече независимост и новости. Съзнанието е по-отворено към нови хрумвания. Характерни са обаче и повече раздразнителност, както и неочаквани прочувствени рецесии. Уязвими са коленете, долните стави, очите също. Да не се тича, да не се върви дълготрайно или да се стои дълго време прав.

След 18:23ч Луната минава на луфт.

10 лунен ден продължава до 14:33ч – Благоприятно време за обич, творчество и духовно търсене. Всички каузи вървят добре. Дори да има неподходящи събития, те ща са краткотрайни. Плановете приведете в сходство с действителността. Благоприятно е за развиване на партньорските връзки, подсилване на връзките и контакти. Отделете време за родители, родственици, на децата си и своето семейство. Не се предлага усамотение. По-малко страсти влагайте!

11 лунен ден стартира в 14:33ч и продължава до 15:07ч на идващия ден – Символ е огнения меч и короната. Един от най-силните енергийни дни. Ден на успеха и безсмъртието. Необходимо е нерешителност и внимание във всички каузи. В човек се пробужда голяма мощ, която би трябвало да бъде отправена към съзидание. Добре е да се заобикаля физическото натоварване и никакви съществени каузи да не се подхващат. Желателно е да не пипате стоманени предмети. Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край. Всички отрицателни въздействия от предходни интервали се обезвреждат и затова всички ваши премислени дейности ще имат доста шансове за триумф. Увеличава се персоналната харизма, половия капацитет, жизнеността. По принцип доста неща, които стартират в подобен специфичен ден, имат поддръжката на духовните йерархии и триумф.

Не се предлага бездейност, само че и да се претоварвате е несвоевременно. Този ден да не се реже, къса, сече нищо, да не се убиват инсекти. Подходящо е за начало на недояждане. Лошо е да се преяде. Заболяванията почнали в този интервал са постоянно непредсказуеми и по-опасни за дамите, в сравнение с за мъжете.

Ако получите необективна рецензия от някой към вас, не започвайте да се оправдавате за всичко и да се обяснявате обстойно и нашироко, като че ли в действителност сте отговорни. Вместо това задайте контра въпрос на нападателя и в този момент той ще би трябвало да се изяснява какво е желал да каже. Ако се противите, показвате, че обидата се е просмукала във вас.

Секс - Подходящ ден за романтика и фамилиарност, за развлечение и разкрепостяване. Предразсъдъци и свенливост остават на назад във времето и неустоимото предпочитание за секс се разпалва. Разрешен е секса, само че единствено в случай че е по взаимно предпочитание и би трябвало да се основава на духовна основа, а не на животинската сласт. В противоположен случай може да възникне главоболие или болки в гърба. На този лунен ден не позволявайте да се сътвори напрежение сред вас и близкия човек. По-добре покажете угриженост, направете подарък, покажете любовта си. Ако сте женени и мечтаете за дете, това е един от най-хубавите дни за забременяване.

Подстригване - В този интервал можете да се подстригвате, а в случай че не сте имали такива планове, то подрежете косата си най-малко на милиметър. Това ще освободи непотребната отрицателна сила.

Сънищата нямат никакво значение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР