Благодетелят Юпитер продължава да помага на всички ни да уредим

...
Благодетелят Юпитер продължава да помага на всички ни да уредим
Коментари Харесай

Вратата на Пепеляшка: кои 6 зодии могат да срещнат любовта или да се омъжат през 2024

Благодетелят Юпитер продължава да оказва помощ на всички ни да уредим персоналния си живот. Обърнете внимание кой се появява в живота ви!

В астрологията има подобен термин като „ Вратата на Пепеляшка “, когато аспектите на звездите и планетите се подреждат по подобен метод, че има късмет дамата да срещне любовта си и съвсем незабавно, като героинята на Дисни, да се омъжи за този човек.

Основният донор на този първокласен подарък е Юпитер, който както във ведическата, по този начин и в западната астрология символизира евентуални ухажори.

През април 2024 година Юпитер ще се свърже с планетата на шока – Уран, което значи, че може ненадейно да срещнете своята обич.

Това ще бъде обстановка, която е съвсем невероятно да си представим или предвидим, тъй като Уран в астрологията управлява обстановки оттатък логиката и здравия разсъдък!

Телец

Юпитер се движи по вашата зодия, което значи, че до края на 2024 година имате всички шансове освен да срещнете мъжа на фантазиите си, само че и да се омъжите за него.

Романсът може да стартира с изблик на пристрастеност, тъй като Юпитер във вашата карта е виновен за интимните връзки.

Освен това този бранш управлява спешни обстановки в живота ви – евентуално е запознанството да се случи в сериозен миг или изцяло ненадейно. Например, вашата обич може да бъде доктор в болница или човек, който ще ви помогне да намерите пътя си в гората.

Дева

До края на май 2024 година Юпитер ще се движи през вашия бранш на пътешестване и учене, което значи, че може да имате прелестно запознанство с чужденец, преподавател или човек, с който ще учите дружно.

Важно е, че от юни 2024 година Юпитер ще влезе във вашия статусен бранш, тъй че новият ви обичан може стремително да ви предложи брак и сватбата да се състои в края на 2024 година (или при започване на 2025 г.).

Близнаци

Д о края на май 2024 година Юпитер се движи през вашия бранш на тайните, само че във вашата карта тази планета ръководи дома на евентуалния жених. Това е извънредно значим аспект за вас, защото през идващите шест месеца може да започнете връзка с мъж, който първоначално няма да наподобява като нещо изключително за вас.

Той може да е от вашето минало или просто да си пишете или ще се срещате, без да афиширате връзката обществено. Но от юни 2024 година Юпитер навлиза във вашия знак, което значи, че най-сетне ще заявите любовта си. И това ще стане по самодейност на колегата, защото най-вероятно той ще ви насочи предложение преди края на 2024 година

Лъв

През април 2024 година Юпитер и Уран влизат в съвпад във вашия статусен бранш, като Юпитер във вашата карта съставлява любовта. Това значи, че в живота ви може да се случи неочаквана среща с мъж, която доста бързо ще направи вашата двойка забележима в очите на обществото.

Често сходно състояние в картата се случва, когато хората се женят и разгласяват общи фотоси в обществените мрежи, трансформирайки брака си в публичен интерес. Това значи, че или ще се срещнете през април 2024 година, или до април 2024 година ще обявите любовта си пред „ света “.

Стрелец

„ Вратата на Пепеляшка “ ще се включи в живота ви от юни 2024 година, тъй като Юпитер навлиза във вашия сватбен бранш. Това значи, че от април можете да започнете неочакван разказ с сътрудник (Юпитер ще бъде в работния ви сектор), а по-късно тази връзка ще се трансформира в нещо извънредно съществено.

Важно е да се означи, че Кармичният възел на бъдещето Раху се движи през вашия любовен бранш – към този момент сте почнали стратегия за среща с евентуален предстоящ брачен партньор от 29 септември 2023 година! Наблюдавайте кой ще се появи в живота ви тази есен – най-вероятно този човек ще ви предложи в края на 2024 година или пък през 2025 година

Овен

Кармичният възел на бъдещето се движи през вашия знак от 18 юли 2023 година, само че възелът на предишното се движи през бранша на вашия сътрудник. Това значи, че до януари 2025 година можете да напуснете една връзка и да влезете в нова много бързо. Не се опасявайте от смяната!

Планетата-подарък Юпитер се движи през вашия бранш на самочувствието, което значи, че до юни 2024 година всички хора, с които имате сантиментални връзки, ще въздействат на растежа на вашето съзнание.

Факт е, че Юпитер във вашата карта е виновен за бранша на напредъка и разширението на вашия светоглед. Мъжът, който се появи в живота ви, може безусловно да ви „ отвори очите “ за вас самите и света към вас.

Интересното е, че през юни 2025 година Юпитер ще навлезе във вашия заможен бранш, тъй че през 2024 година вие и вашият човек към този момент ще живеете дружно и ще решите извънредно сполучливо жилищния проблем до лятото на 2025 година

Например посредством пренасяне или закупуване на дом.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР