Козирозите са невероятно трудолюбиви и уравновесени хора. Те имат нещо,

...
Козирозите са невероятно трудолюбиви и уравновесени хора. Те имат нещо,
Коментари Харесай

Никога не се влюбвайте в Козирог. Ето 8 причини защо:

Козирозите са необикновено работливи и уравновесени хора. Те имат нещо, което притегля представителите на противоположния пол. В персоналните връзки обаче Козирогът не постоянно показва най-хубавите си качества.

Ето 8 аргументи за какво ще ви е доста мъчно, в случай че се влюбите в Козирог. 

Планиране на всичко, в това число на връзката

Козирозите са привикнали да се придържат към избран проект. Понякога връзките просто не се вписват в графика им. Дори са подготвени да се откажат от тях, в случай че се наложи. Козирозите постоянно жертват любовта си в името на премерения живот.

Твърдоглавие

Козирозите безспорно са целеустремени хора. Те обичат да бъдат водачи, обичат, когато другите им се подчиняват. Ако връзката им пречи да реализират задачите си, те несъмнено ще я оставят. В резултат на това техните избраници непрестанно би трябвало да им потвърждават, че те не могат да намерят някой по-добър.

Перфекционизъм и идеализъм

Козирозите се стремят към съвършенство безусловно във всичко. Те имат лично виждане за персоналния си живот. Техният сътрудник би трябвало да дава отговор на избрани критерии. И това даже не предстои на коментар.

Трудно простят

Козирозите в никакъв случай не простят грешките на своите близки. Те имат вяра, че околните им постоянно би трябвало да постъпват вярно и нищо друго. Ако нещо се случи вследствие на тяхната неточност, Козирогът може да спре всякаква връзка.

Трудно губят

Козирозите ненавиждат когато им откажат нещо или когато нещо не им се получава. Те в никакъв случай не простят на тези, които са ги победили. А в битката употребяват всички вероятни и невъзможни средства.

Взискателност

Партньорът на Козирога би трябвало да дава отговор на много високи стандарти. Но при започване на връзката нормално е мъчно да се разбере какво желае той. Козирогът е в положение да избира дълго време подобаващ сътрудник за себе си.

Ревност

Козирозите са моногамни. Те остават правилни на един човек и са в положение да вършат това през целия си живот. Изискват същото и от колегата си. Те са ревностни, от време на време доста.

Материализъм

Козирозите са привикнали да живеят в действителността, а не в фиктивен свят. Те имат вяра, че нямат потребност от празен, неправилен живот. Много по-добре е да работиш и да правиш нещо. Те въобще не имат вяра в шанса. Свикнали са да разчитат единствено на себе си.  Заради несъразмерната им „ заземеност “ постоянно пораждат проблеми и недоразумения в връзките.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР