Казват, че дори най-известната гадателка Ванга трудно е можела да

...
Казват, че дори най-известната гадателка Ванга трудно е можела да
Коментари Харесай

„Те са под закрилата на висшите сили“: за енергията на тези 3 зодии предупреждавала дори Ванга

Казват, че даже най-известната врачка Ванга мъчно е можела да влезе в главите на хората, родени под тези зодии. Те се считат за зодии със специфична сила.

Пророчицата считала, че хората, родени под тези звезди, имат специфична сила – комбинация от мощ, шанс с нелепост и даже свирепост. И никой не знае коя везна ще натежи в ориста им.

Скорпион

Според слуховете, въпреки и недоказани, Ванга се опитвала да не работи със Скорпионите, тъй като те „ са под закрилата на висшите сили “.

Много е мъчно да се разчетат мислите на Скорпиона, както и да се разбере ориста им. Сякаш нещо ви пречи да влезете в главата им, да разберете предишното и бъдещето.

Освен това самите Скорпиони са способни съвсем да хипнотизират хората. Хората към вас може даже да не виждат по какъв начин внезапно стартират да харесват човек от тази зодия. Те могат да повярват на Скорпиона толкоз доста, че са подготвени да го последват, макар че желанията на Скорпиона не постоянно са благоразумни.

Скорпионите са решителни, подготвени на подвизи в името на задачите си. Те са кариеристи и са способни да заемат управителни позиции. Това е една от дребното зодии, които са цялостни с несъгласия, като че ли в една персона има доста други.

Хитростта и интелигентността разрешават на Скорпионите да бъдат отлични манипулатори, с тях е невероятно да спечелите спор, съперникът постоянно ще бъде губещ. Те са харизматични и егоистични, ловко се възползват от слабостите на другите за свои цели.

Риби

Тази зодия се отличава с недоверчив шанс и дарба да предсказва бъдещето. Сред Рибите има доста хора с необикновени качества: те постоянно стопират на крачка пред неприятностите, добре познават измамата и измяната, като че ли знаят по какъв начин да постъпят вярно.

Казват, че Ванга избягвала хората от тази зодия поради тяхната мощна сила и била сигурна: Рибите нямали потребност от помощ, те сами можели да вземат решение ориста си, знаели бъдещето.

За разлика от Скорпионите, Рибите не притеглят другите с хипнотичната си харизма, Рибите са по-скоро психолози. Те елементарно разчитат настроенията, препоръките им се ценят от другари и семейство. Рибите не парадират с личността си в компания с другари или със фамилията, те постоянно се държат като равни.

Но в случай че внезапно измежду тези хора се появи противник, то мъчно той ще откри по-лош зложелател от Рибите. Той даже няма да разбере от кое място му е дошшло с тези мощно енергийни хора.

Лъв

Сред Лъвовете има доста хора с душевен качества, те са сложни за разчитане. Но за разлика от другите два знака, този има мощна мощ, която Лъвовете не знаят по какъв начин да управляват. Тяхната сила е като безпорядък. Това трансформира позитивните черти на Лъва в негативни.

Лъвовете са мощни и напористи, само че в случай че нещо не се получи, те са подготвени да унищожат всичко до основи. Те са харизматични, само че доста обидчиви – една неприятна смешка и Лъвът ще отприщи поток от негативизъм върху човек; думи с негативна сила, изречени от хора от тази зодия, могат да станат оракулски.

Лъвовете могат да съумеят в бизнеса, политиката и изкуството, само че единствено в случай че има човек, който да насочи силите им в вярната посока. В противоположен случай Лъвът, управлявайки личните си запаси, може да загуби всичко: да похарчи всичките си пари за нелепости, да подписа неизгодна договорка, да се свърже с рискови хора.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР