LG Electronics (LG) обяви, че Брайън Куон, настоящият ръководител на

...
LG Electronics (LG) обяви, че Брайън Куон, настоящият ръководител на
Коментари Харесай

LG Electronics с промени в ръководството през 2020

LG Electronics (LG) разгласи, че Брайън Куон, актуалният началник на звената за мобилни връзки и домашни развлечения, ще заема поста на основен изпълнителен шеф от 1 декември. Други промени в управлението на компанията за 2020 година включват също по този начин и Парк Хюн-сей като президент на LG Home Entertainment Company, Морис Лий - новият президент на LG Mobile Communications Company, Уилям Чо на новата позиция като основен стратегически шеф и Бей Ду-йънг на позицията основен финансов шеф.

В продължение на повече от три десетилетия Брайън Куон заемаше значима роля в LG. Куон (56) се причисли към Goldstar през 1987 година и е заемал разнообразни позиции, в това число бизнес обмисляне в LG Wales и началник на отдела за монитори, преди да бъде нараснал да управлява компанията Home Entertainment през 2014 година Куон е родом от Пусан, получава бакалавърска степен от Националния университет в Сеул и MBA от университета в Аалто във Финландия.

Изпълнителният вицепрезидент Парк Хюн-сей застава отпред на LG Home Entertainment Company след 25 години опит с тв приемници, компютри и монитори, като по-голямата част от времето се концентрира върху пазара в Съединени американски щати. Парк е приключил Университета на Мичиган и получава своя магистър от университета в Индиана, и двете в Съединени американски щати.

Старшият вицепрезидент Морис Лий се причисли към Goldstar през 1988 година и заема разнообразни позиции в мобилния, телевизионния и осведомителния бизнес на LG, както и пет години в компанията-майка LG Corp. като вицепрезидент. Родом от Сеул, господин Лий приключва университета в Корея със компетентност бизнес администрация.

Изпълнителният вицепрезидент Бей Ду-йънг поема ролята на основен финансов шеф след седем години като началник на отдела за налози и търговия на LG. Ветеран с 30-годишен опит в промишлеността, господин Бей се причисли към LG през 2005 година Завършил Националния университет в Сеул, господин Бей също учи в университета Джордж Вашингтон в Съединените щати.

Новото управление ще концентрира напъните си в идващите години да форсира „ цифровата промяна " на LG във всички интервенции. Към този миг, основният стратегически шеф бе назначен да работи във всички бизнес звена, както и в сестринските компании на LG. Позицията на основен стратегически шеф ще заема Уилям Чо, който ще се върне в централата, откакто управлява интервенциите на LG в Северна Америка през последните шест години.

В бъдеще LG ще разшири фокуса си върху бъдещите съществени и общи технологии със основаването на Център за бъдещи технологии за поддръжка на съществуващата лаборатория за изкуствен интелект. Бъдещите бизнеси със мощен капацитет, като да вземем за пример интелигентен дом, партньорства за наличие и грижа за хубостта, ще бъдат засилени и разширени.

Всички назначения влизат в действие на 1 декември 2019 година, като покачванията влизат в действие на 1 януари 2020 година

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР