Левски победи ЦСКА с 3:0 (25:21, 25:20, ) във волейболното

...
Левски победи ЦСКА с 3:0 (25:21, 25:20, ) във волейболното
Коментари Харесай

Левски пак отнесе ЦСКА

Левски победи ЦСКА с 3:0 (25:21, 25:20, ) във волейболното дерби в мъжкото състезание в личната си зала.

Това е втора чиста победа за " сините " над ЦСКА, като тимът на треньора Николай Желязков се постановиха над противника си и в зала " Васил Симов ".

Благодарение на триумфа си Левски се изкачи краткотрайно на второ място във краткотрайното класиране, а ЦСКА евентуално ще отстъпи първата позиция на Нефтохимик 2010, който играе в четвъртък против Славия.

Първият гейм се движеше равностойно, до момента в който Левски София не поведе с 12:10 и до края не изпусна задатъка си. " Сините " направиха няколко пъти серии от по две и три следващи точки и затвориха гейма при 25:21.

Във втория гейм Левски поведе в самото начало и на моменти преднината на отбора бе по 5-6 точки. В последна сметка отборът на Желязков завоюва с 25:20.

Домакините, които играха пред цялостна зала, бяха още по-убедителни в третия гейм, в който дадоха на " алените " единствено 17 точки.

За най-полезен състезател в мача бе определен разпределителят на Левски Симеон Николов, който приключи със 7 точки. Лазар Бучков бе най-резултатен за спечелилите с 13.

Лидерът на ЦСКА Димитър Димитров също означи 13 точки, само че се показа доста под нормалното си равнище.

" Имаше моменти, в които се представихме добре, в други - не чак толкоз. Мони (б. а. - Николов) чудесно дистрибутираше играта ни. Можеше да победим и по-убедително ", сподели след триумфа треньорът на Левски Николай Желязков.

" Сервисът ни не вървеше и оттова пристигнаха проблемите ни. Много елементарно оставяхме да провеждат играта си и да нападат полето ни ", бе коментарът на треньора на " алените " Александър Попов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР