Националният отбор на България за мъже до 20 години проведе

...
Националният отбор на България за мъже до 20 години проведе
Коментари Харесай

Волейболните национали до 20 години спечелиха контролната си среща с тима на Берое 2016

Националният тим на България за мъже до 20 години организира първа контрола преди зоналната подготовка за европейско състезание, която ще се организира в Румъния (11-13 януари). " Трикольорите " ще спорят за квота с отборите на Черна гора, Турция и домакините от Румъния. Еврошампионатът е сред 26 август и 7 септември в Сърбия и Гърция.

Тимът, воден от селекционера Мирослав Живков, е на предварителен лагер в Стара Загора. Именно там националите се изправиха в инспекция против мъжкия тим на Берое 2016 и завоюваха с 3:2 (22:25, 25:20, 25:18, 22:25, 25:18). По предпочитание на треньорския щаб решителният гейм беше игран до 25-а точка.

Живков направи разнообразни опити със състава и тактиката в хода на мача, като неговите избраници се показаха доста добре при посрещане и в офанзива. Той стартира в състав Симеон Николов, Костадин Козелов, Стелиан Делибосов, Кристиян Титрийски, Александър Къндев, Жасмин Величков и либеро Александър Цанев. Петима национали приключиха дуела с двуцифрен точков актив. Най-резултатен бе Титрийски с 15 точки. 14 добави Къндев, с 13 приключи Козелов, а по 12 записаха Симеон Николов и Величков.

За Берое 2016 по 15 точки осъществиха Спас Байрев и Руси Желев.

След контролата лагера краткотрайно напуснаха четирима национали - Къндев, Симеон Николов, Титрийски и Козелов, които се завърнаха в София, с цел да се готвят с Срещата е на 9 януари, а след нея те още веднъж ще се причислят към националния тим. С тима от през днешния ден упражняват центърът Николай Котевски (ВАСК) и посрещачът Огнян Христов (Берое).





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР