Бившият волейболен национал на България Владимир Николов е поредният гост

...
Бившият волейболен национал на България Владимир Николов е поредният гост
Коментари Харесай

Владимир Николов в предаването Зала на славата

Бившият волейболен национал на България Владимир Николов е следващият посетител в предаването " Зала на славата ".

В днешния епизод той показа за ролята на волейбола в неговия живот.

" Аз съм първия човек, играл волейбол в фамилията ми. Волейболът е сложна игра. Необходимо е неизменност, с цел да усетиш наслаждение ", безапелационен е той.

Волейболистът взе участие на европейски и международни шампионати, както и на Олимпийски игри с екипа на България.

" Чест, отговорност и наслаждение е да носиш националната фланелка. Дори когато не успявахме да побеждаваме. Бяхме положително потомство, въпреки да не сме били изключителни. Без никакво подозрение Олимпиадата е най-големият конгрес, на който един състезател може да участва. Пожелавам го на всички български спортисти. Усещането е най-хубаво като хора, с които споделяте една маса и общуваш с велики състезател ", споделя той.

Неговите деца Александър и Симеон вървят по стъпките му.

" Като всички родители, желаеме най-хубавото за децата си. Те би трябвало да бъдат подкрепяни да вършат това, което желаят. Не вършим нищо по-различно от това, което вършат всички родители. Моят живот е волейболът и материята ми е ясна. Децата би трябвало да живеят личен живот и да следват личен път. На мощ красота не става. Ако децата не са подготвени да платят цената, те няма да платят цената. Изглежда, че на Алекс и Мони волейболът им доставя наслаждение. Те се трудят всеки ден, с цел да следват фантазиите си, което е супер ", добави той.

Юношата на Левски сега заема управителна позиция в клуба. Цялото предаване " Зала на славата ", отдадено на Владимир Николов, можете да гледате във видеото.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР