Поразителна нова карта за времето показва огромната разлика в условията,

...
Поразителна нова карта за времето показва огромната разлика в условията,
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Met Office използва поразителна карта, за да обясни бруталното разделение север-юг

Поразителна нова карта за времето демонстрира голямата разлика в изискванията, които северните елементи на Обединеното кралство ще изпитат идната седмица по отношение на тези на юг.

Температурите ще паднат под междинното равнище в южните райони, в това число Голям Лондон, през идващите дни - и преваляванията ще влязат от континента. Но графиката на Метеорологичната работа демонстрира, че ще бъде по-топло от нормално в северните елементи, изключително в районите в Северозападна Шотландия, Северозападна Англия и Северна Ирландия, и възможностите за дъжд ще бъдат дребни.

Говорейки в постоянните Метеорологични служби планирани видеоклипове, метеорологът Ани Шатълуърт споделя: „ Общият модел на преваляванията през идната седмица е за нас да забележим огромна част от преваляванията да падат в южните региони. Сега тази [карта] ви демонстрира аномалията на преваляванията, тъй че това е аномалията от приблизително за това време на годината, това е по-влажно от междинното, а оранжевите цветове са по-сухи от междинното.

„ С тази котва с ниско наля...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР