Полузащитникът на Реал Мадрид Тони Кроос направи сравнения с легендата

...
Полузащитникът на Реал Мадрид Тони Кроос направи сравнения с легендата
Коментари Харесай

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед назова Пол Скоулс от Реал Мадрид и „луд недооценен играч“ срещу Байерн Мюнхен

Полузащитникът на Реал Мадрид Тони Кроос направи съпоставения с легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс след „ спиращ дъха “ му показ през предходната седмица Първи полуфинален мач от Шампионската лига против Байерн Мюнхен.

Победителят от Световната купа Кроос се открои пред някогашната звезда на Червените дяволи Оуен Харгрийвс повече от всеки различен в конфликта предходната седмица в Мюнхен и звездата на Лос Бланкос ще се надява да избута тима си над линията на Бернабеу в сряда вечер.

34-годишният ас се трансформира в умел водач измежду по-младите суперзвезди в лицето на Орелиен Чуамени, Федерико Валверде и Джуд Белингам. С пет сполучливи акции в Шампионската лига зад тила си, в това число една с Байерн, умствените качества на Кроос го карат да върви в крайник с тези към него, съгласно някогашния британски национал Харгрийвс.

Експертът на TNT Sports не можеше да надценява въздействието на своя някогашен съотборник. „ Искам да кажа, че всеки е топ състезател, само че просто си помислих, че Тони Кроос е п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР