Лежа и гледам този натовски Батман адмирал Емил Ефффтимов, и

...
Лежа и гледам този натовски Батман адмирал Емил Ефффтимов, и
Коментари Харесай

Саботаж! Някой пробутва на американците олигофрени “втора ръка“ 


Лежа и виждам този натовски Батман адмирал Емил Ефффтимов, и до момента в който чувам заваляната му балканджийска лирика от комплицирани превантивни концепции, процеси по въздържане и детайли от плана…, по този начин ми се допива ракия, че ми потича лигата.

Ами, в случай че съм боен и не знам?!

Аре, щото да си пияч е някак обикновено, само че да си боен!!! WTF?!

Абе, истината е, че доста сладко приказва тоя военачалник Ефтимов! Толкова сладко, че в един миг даже се слушам да споделям:

– Алооу, келнерчето! И две кила корнишони, в случай че обичаш!

Естествено, Милена остава пасивна към този мой ефирен зов за помощ.

Не знам по какъв начин си ги избират американците хората в чужбина… Съдейки по някои съществени техни лични избора у нас, очевидно търсят най-вече хора в неравностойно състояние, с неуточнен етнос и 24-часова полова ориентировка – по кое време го чукнеш, той все е отворен. Seven Eleven – в случай че инцидентно не ме схващат лондончаните.

Да вземем, да вземем за пример, най-малкия американец на планета – ген. Атанасов. Е, бате, ясно е, че не са го взели по контракт с NBA. Много му е наедрял кокала! Ще вземе да смаже некой различен негър!

Или пък Киро. Тоя за мен си е чист сървайвър от гетото. Ако му теглиш и на него една черна багра и му сложиш едни бели три-четвърти чорапи, има да рапира и да продава дрога на ъгъла, до момента в който не завоюва премията „ Дилър номер 1 на Балканите ”.

Асен е ясно за какво са го взели. Щото е мъжага, момчето! Лена и тя е по същата причина там, но Карабас Барабас от Демократична България изобщо не знам какво прави в тази европейска стратегия. Сигурно в квотата е имало позиция – един противен за лукс!

Не знам. Много им е чудноват кастингът на тези пичове от Щатите. Избират си главно пияндета, джуджета, наркомани, дами с леко държание и мъже, гледащи TLC поради проблемите си с наднорменото тегло. И тук не приказвам за Ивайло Мирчев, а за Явор Божанков.

Както и да е. Вдигам ръце и отпътувам за Атон! Обявявам “Оранжев код ” за идиотия. Че като виждам каква конкурентна среда от малоумници ни ръководи, току-виж на следващия ден и мен ме поканили за министър.

Васил Петев

www.big5.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР