Легендарният производител на луксозни спортни автомобили FERRARI обяви, че съвместно с клиенти,

...
Легендарният производител на луксозни
спортни автомобили FERRARI обяви, че
съвместно с клиенти,
Коментари Харесай

FERRARI и клиенти събраха милион евро за борбата с COVID-19

Легендарният производител на луксозни спортни коли FERRARI разгласи, че съвместно с клиенти, компанията е успяла да събере средства в размер на 1 000 000 евро, които ще бъдат употребявани за подпомагане на медици в битката им с COVID-19.

От FERRARI споделят, че сумата е била събрана за броени дни, като главен фактор тук е и самата самодейност на марката да отговаря със съответната сума на всяко едно клиентско подаяние. От компанията съобщават също по този начин, че програмата за набиране на средства ще продължи и през следващите седмици.

Събраните средства са били предоставени веднага на Модена, в лицето на Azienda Unità Sanitaria Locale (AUSL), което е местно подразделение на италианската национална здравна работа, и ще бъдат използвани за лечение на пациенти с Covid-19, за закупуване на медицински следства и съоръжение.

Част от събраните средства ще бъдат предназначени за приложението Telemedicine, което дава опция на медицинските лица да наблюдават положението на граждани с евентуални COVIS-19 признаци с помощта на мобилен телефон или таблет.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР