Главното, което подронва армията на Русия, е корупцията. Подкупът е

...
Главното, което подронва армията на Русия, е корупцията. Подкупът е
Коментари Харесай

Журналистът Чавдар Стефанов: Борбата с корупцията в Русия я водят най-корумпираните

Главното, което подронва армията на Русия, е корупцията. Подкупът е нещо цивилизовано за нея. При толкоз корупция в тази страна, очевидно има неодобрение, което се показва от обособените офицери, бойци, а и от самото население. Арестуваха и персони от по-малък диаметър. Така журналистът и някогашен сътрудник на БНР в Москва Чавдар Стефанов разяснява в ефира на PrimeTime измененията по високите етажи на съветското военно командване през последните няколко дни.  

" Борбата с корупцията я водят едни от най-корупмпираните - съветските специалисти от службите на сигурност ", даде образец Стефанов 

Той уточни още, че има голямо наливане на средства в съветската войска, само че парите и техниката ги няма ". 

" Оказва се, че руснакът е вманиачен да върви да се бие, с цел да му дадат пари, както и му опростят задълженията. Руските ръководещи нямат морал, което се видя с експанзията в Украйна ", добави Стефанов. 

По отношение на настъплението на съветската войска в Украйна, Стефанов разяснява, че това е поради забавянето " прекомерно многона  западната помощ, както и Русия безшумно и добродушно провежда набора на наемници, които да отидат да се бият в Украйна. Украинците пък към този момент не желаят да има война ". 

Според Стефанов се чака нахлуване освен към Харковска област, само че и към Суми. По мнението му Русия се готви за продължителна война, която може да не е единствено с Украйна, само че и да се насочи към балтийските страни, Молдова и други

Целия диалог във видеото.   

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР