Кристиано Роналдо подписа договор с Ювентус, а на медицинските изследвания

...
Кристиано Роналдо подписа договор с Ювентус, а на медицинските изследвания
Коментари Харесай

Роналдо има физиката на 20-годишен

Кристиано Роналдо подписа контракт с Ювентус, а на медицинските проучвания в J Medical изуми лекарския щаб на “бианконерите”, откакто експертите сравнили португалската мегазвезда с физиката на 20 годишен спортист. Кристиано има едвам 7% телесни мазнини и невероятните 50% мускулна маса, което е доста повече от сътрудниците му на тази възраст.

Не единствено това, само че 33-годишният Роналдо спринтира със скорост 33.98 километра, резултат, който е по-добър от на всеки един различен играч на Световното състезание в Русия. Това потвърждава, че именитата седмица продължава да чупи върхове, макар неговите години.

Преди да стана част от Ювентус, треньорският щаб на Реал Мадрид организира серия от проби на тялото на Кристиано, а резултатите демонстрират, че физическата му форма е на 23 годишен, само че съпоставено с други играчи на тази възраст, се вижда, че тялото му е толкоз квалифицирано, че щабът на “белите” стига до извода, че той има кондицията на 20 годишен спортист.

Това потвърждава, че португалецът продължава да е измежду най-добре квалифицираните играчи в международния футбол. Интересен факт е, че Льорой Сане е станал най-бързият състезател в Премиър лийг с 35.48 км., а това е резултат, който не е надалеч от този на Кристиано Роналдо, който е 11 години по-стар от гения на Манчестър Сити.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР