Крилото на Лудогорец Кирил Десподов заяви след победата с 1:0

...
Крилото на Лудогорец Кирил Десподов заяви след победата с 1:0
Коментари Харесай

Кресненският нападател К. Десподов: Чака ни тежък реванш, няма как да сме спокойни

Крилото на Лудогорец Кирил Десподов съобщи след успеха с 1:0 и многото пропуски против Жалгирис в първия им мач от плейофите за влизане в групите на Лига Европа, че реваншът ще е доста сложен и "орлите " няма по какъв начин да са спокойни с този най-малък задатък.

Кресненецът си изкара жълт картон и ще пропусне мача в Литва след седмица поради наказване.

„ Доволни сме изключително през първото полувреме. Има дни, в които не желае да влезне топката. Не сме изгубили. 1:0 е положителен резултат, победа е. Очаквам още един мач. При първата обстановка, в която ударих от един метър гредата, реших, че е по-добре да я подвигна висока. Ако я бях бил по земята, вратарят можеше да я избие. Пропуск, само че който не излиза на положения, той не пропуща “, показа Десподов след мача, съобщи Блиц спорт.

„ Според мен ще бъде доста тежък втория мач, аз съм играл на терена на Жалгирис. Ще бъде много друг мач, тъй като настилката е по-трудна за игра. По-бързо върви топката, само че имам вяра, че ще отстраним Жалгирис и ще влезем в групите на Лига Европа “, продължи нападателят.

„ Не съм изгубил централизация при жълтия ми картон, просто индивидът беше зад центъра в тяхната половина. Не мисля, че беше за жълт картон. Извиних се на момчето и питах съдията за какво го даде. Не съм желал да си изкарам жълт картон. Яд ме е, че няма да мога да оказа помощ в реванша, само че има момчета, които също се оправят добре.

Мисля си, че Иван Йорданов заслужава шанса, който му се дава. Тренира доста добре, българин е. Има съществено бъдеще, в случай че продължава да работи. Треньорът му дава късмет за изява. Радвам се за него. В националния тим също ще бъде потребен състезател. Няма по какъв начин да сме спокойни, до момента в който не ги отстраним. Победата е минимална, не можем да се отпускаме, чака ни тежък мач ", приключи Десподов.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР