Красимир Каменов, известен с прякора си Къро, и съпругата му

...
Красимир Каменов, известен с прякора си Къро, и съпругата му
Коментари Харесай

Кой е Красимир Каменов-Къро, убит при атентат в ЮАР

Красимир Каменов, прочут с прякора си Къро, и брачната половинка му са починали при атентат в дома им в Южна Африка. За това оповестиха медии по неофициална информация, която " Капитал " удостовери през свои източници, съгласно които при нападението е убито и едното им дете. Нападението се случва два месеца откакто прокуратурата повдигна обвинявания на Каменов и го разгласи за интернационално търсене. Той беше упрекнат задочно в обезпечение на убийството на някогашния началник на престъпна полиция Любомир Иванов през 2022 г.В по далечно минало Каменов беше прочут като непосредствен сподвижник на Христофорос Аманатидис-Таки, който през 2009 година беше упрекнат като началник на група за разпространяване на опиати и нанасяне на тежки телесни повреди, само че към пет години по-късно обвиняванията тихомълком отпаднаха. Счита се че Къро и Таки от много време са разделили бизнеса си и са в обтегнати връзки. Фирмите директно или индиректно свързани с Каменов к.

Красимир Каменов, прочут с прякора си Къро, и брачната половинка му са починали при атентат в дома им в Южна Африка. За това оповестиха медии по неофициална информация, която " Капитал " удостовери през свои източници, съгласно които при нападението е убито и едното им дете. Нападението се случва два месеца откакто прокуратурата повдигна обвинявания на Каменов и го разгласи за интернационално търсене. Той беше упрекнат задочно в обезпечение на убийството на някогашния началник на престъпна полиция Любомир Иванов през 2022 година

В по далечно минало Каменов беше прочут като непосредствен сподвижник на Христофорос Аманатидис-Таки, който през 2009 година беше упрекнат като началник на група за разпространяване на опиати и нанасяне на тежки телесни повреди, само че към пет години по-късно обвиняванията тихомълком отпаднаха. Счита се че Къро и Таки от много време са разделили бизнеса си и са в обтегнати връзки. Фирмите директно или индиректно свързани с Каменов к.

За негова зона на надзор дълго време се приемаше и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " - практическото приватизиране на всички действия на граничния пункт, което включваше така наречен " златен мочур ", лабораторията за хигиеничен надзор и обслужването на тировете. Покрай свадите по тематиката предходната година стана ясно, че контролът над тези сдружения.
Реклама
По неофициална информация в последните месеци тече и опит да бъде високомерен и бизнеса с паркингите на Каменов, който е концентриран главно в сдружението " Ауто мобайл ". Справка в Търговския указател демонстрира опити там като шеф да бъде отхвърлен Филип Стоянов, който се трансформира в очевидец против Къро. То е блокирано по искане на някогашната му брачна половинка - Светлана Каменова, която има 5% от акциите.Позабравеното име на Къро изплува през март 2023 година По време на конференция, на която даде обещание " сериал ", основният прокурор Иван Гешев. Според обясненията на шефа на обвиняването тогава двамата бегълци от правораздаването в страната били част от незаконен скрит план за дискредитиране на държавното обвиняване и персонално неговия началник. Бяха излъчени и серия аудиозаписи, за които се твърдеше, че Каменов беседва с разнообразни лица.

През 2007 година. Купувачът се съставлява пред столичната организация за приватизация от Светлана Каменова, която е някогашна брачна половинка на Красимир Каменов-Къро. Първоначалната договорка е с консорциум, само че след това контролът е на Къро.

Очаквайте детайлности на Капитал по-късно през днешния ден
Свързани публикации Имунитет, пура, премахване: лебедовият " цирк " на Гешев 24 май 2023, 12:42 " А кой ще сложат - пита ли ": Какво се разбра от записа на диалог сред Гешев и член на Висш съдебен съвет 22 май 2023, 19:32 Три кг тротил, или три тона фарс 5 май 2023, 06:05 Местните избори: Столица за главен ремонт 21 април 2023, 09:34 Сериалът на Гешев, сезон 1, епизод 2 - " Писмото от американски конгресмен " 7 април 2023, 15:01
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР