Когато се подава оставка, тя не се гласува, основна правило

...
Когато се подава оставка, тя не се гласува, основна правило
Коментари Харесай

Защо шефът на БНР трябва да си ходи поради нарушения на закона, а оставка не се гласува - slava.bg

Когато се подава оставка, тя не се гласоподава, съществена предписание на нормалността. Която в тази ситуация с шефката на Съвет за електронни медии Бетина Жотева и определения с нейния глас общоприет шеф на БНР Андон Балтаков, за който още при подаването на кандидатурата му 19 минути предизвести, че не дава отговор на 3 условия на закона, очевидно не важи.

Той по едно и също време имаше непълен стаж, както и непълен управителен стаж, а също притежаваше при кандидатстването и постъпването на поста даже настояща компания. Всички тези условия бяха известни и на него, и на Съвет за електронни медии, както и неистинността на подадените от него заявления по този мотив, че не е в спор със закона. И все пак беше определен.

По този мотив в този момент тече и дело против него, което той схваща, че в естествен съд няма по какъв начин да не изгуби. И избира авансово да изиграе трагично подаване на оставка, сякаш по някакви етични съображения и бунтарство против промени в Закона за радио и телевизия.

Изобщо да не подсещаме и случая с противозаконните контракти за доставка на ток за стотици хиляди лв., които беше сключил зад тила на Управителния съвет, на което няма право. И по които още много години би трябвало да чака прокуратурата да откри време да проверява този изумително абсурден проблем. Въпросът е дали, с изключение на него, и прикриващите го дами от Съвет за електронни медии няма да се окажат под въпрос.

Пред Съвет за електронни медии Андон Балтаков заявява, че в радио Витоша не се пазели никакви документи, с които може да потвърди трудов стаж. Въпреки това, той упорства Съвет за електронни медии да прегледат неговата кандидатура. Неориентираните дами от органа вземат решение да му дадат спомагателен 7 - дневен период, с цел да може Балтаков да измисли вид и да показа някакъв документ.

Така внезапно на хоризонта се появява УП-30 с дата на издаване 1995 година Което е подправено. И това ясно проличава при представянето му в съда. Жалбоподалетите В. Тодоров, М.Димитров и Ж. Гаджалова, които апелират избора на Балтаков, мигновено реагират, че това е подправен документ. Няма автограф на индивида, който го е изготвил, няма автограф и на основен счетоводител, а единствено на шеф, който не се оказва, че в действителност не е бил и шеф по това време – т.е. цялостен фалшив!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР