Класация на политическите събития на годината, направи в ефира на

...
Класация на политическите събития на годината, направи в ефира на
Коментари Харесай

Политическите събития на годината с д-р Любомир Стефанов

Класация на политическите събития на годината, направи в ефира на радио София доктор Любомир Стефанов - политолог и учител в Нов български университет.
На пето място той сложи провелите се три пъти в страната избори . На четвърто – двата служебни кабинета , на трето – най-ниската изборна интензивност и за президент, и за парламент. Редовното държавно управление и чувството за трудно прекосяване в поредна фаза на прехода, също бяха част от политическите събития в класацията на доктор Любомир Стефанов.

Относно някогашният министър председател Бойко Борисов , политологът съобщи, че е пристигнал „ логически свършек на пропуски, възходи и падения на управлявала три мандата политическа партия с разнообразни обединения в коалиция “.

„ Не считам, че сходен феномен ще следим в близкото бъдеще, защото в случай че има нещо, което отчетливо стои на напред във времето през миналата година като послания и връзка сред жителите и искащите да ни ръководят, това е ясният сигнал, че сходен вид ръководство не е мечтано, сподели доктор Любомир Стефанов.

Той добави, че не счита, че ще има сходни митинги,  като тези през последния мандат на предходния кабинет.

Подробности можете да чуете в звуковия файл
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР