Кейти Прайс с 16-а операция..., Кейти Прайс профука 50 млн.

...
Кейти Прайс с 16-а операция..., Кейти Прайс профука 50 млн.
Коментари Харесай

Кейти Прайс на 45: Модел, певица, бизнес дама, потенциален политик

Кейти Прайс с 16-а интервенция... ", " Кейти Прайс профука 50 млн. евро... ", " Кейти Прайс избегна пандиза... "
Всички приказват за Кейти, само че коя е тя?
Катрина Ейми Александра, е родена на 22-и май през 78-а в Брайтън, Англия. Произлиза от интелигентно семейство с еврейски корени. Дете на разведени родители и има брат и сестра. По-ранните й години минават относително безпрепятствено. Като ученичка е била известна със пристрастеността си към спорта, по-конкретно " конна езда ". Наред с това, демонстрира и интерес към модaта. Още от 13-годишна снима фотосесии за разнообразни марки. След като приключва гимназията " Blatchington Mill ", тя е окуражена да се посвети напълно на това да стане " full-time модел ". Нейн другар даже я подтиква да си направи професионални фотоси, които да изпрати до организации. Благодарение на забавният й външен тип тя съумява да дебютира в областта на модата през 96-а, не къде да е, а на трета страница на английския вестник " The Sun ". Покрай артистичността си Катрина бива бързо видяна и от фотографите на международните фешън организации, които й оферират контракти за съдействие, и които тя с наслада приема. Буквално няколко седмици след подписването, Кейти става лице за редица списания. Бива постоянно срещана на кориците на " Playboy " и " Maxim ", както и " Vogue ".

И цялата тази бърза популярност, която придобива, стартира да й въздейства. Тя бързо сменя същинското си име с псевдонима " Джордан ", защото счита, че " Катрина " звучи прекомерно " скучно ".

Колкото повече навлиза в стилния свят, толкоз повече " Джордан " стартира да трансформира себе си външно. Една измежду първите й интервенции, които прави е на бюста, когато е на 20. По някаква причина е знаела, че по този начин ще притегли повече почитатели и внимание. И с право. С последователното увеличение тя бързо влиза в клюкарските издания, които я дефинират като " дамата с максимален бюст ". Освен че се трансформира в сензация поради интервенциите Кейти дава още един мотив да бъде коментирана. Осъждат я за неспазване на разпоредбите на пътя. По-конкретно, тъй като е карала с висока скорост до момента в който употребява телефон - и то няколко пъти. Заради нарушаванията Прайс е лишена от правото да ръководи МПС за шест месеца.

Модел, актриса и водещ.

Участва в " Dream Team " и " Footballer Wives ". Снима и реалити шоу, сходно на " Keeping Up With The Kardashians ", което излага живота й на показ. По-късно то се трансформира в документалните филми: Джордан: Истината за мен и Джордан: Моделът майка и Джордан: Дори не ме познаваш. 

Освен това взе участие в " Big Brother " и " Аз съм звезда... ". Get Me Out of Here! ", където среща един от бъдещите си съпрузи. 

Модел, актриса, водещ и...бизнес дама.

Очевидно Катрина показва мултифункционалност, тъй като се опитва и в областта на фитнеса, по-конкретно питателните добавки. На пазара пуска шейкове, които сякаш помагат за бързо сваляне на килограми. Не ясно с какъв генезис са и какъв брой са тествани, и точно заради тази причина Британската диетична асоциация бързо се включва, заявявайки, че " диетата ", която Прайс стартира е нездравословна и би трябвало да се заобикаля. След като не й се получава тук, тя взема решение да опитва с козметика и облекла. Създава сбирка парфюми, под името " Stunning ", както и дрехи за конна езда - " KP Equestrian ".

Модел, актриса, водещ, бизнес дама и...певица.

Освен ненапълно сполучливите парфюми и сбирката облекла, Кейти пробива и на " Евровизия " 2005. Там тя изпява ария, озаглавена " Not Just Anybody ".

 

През юли 2010-а издава сингъла " Free to Love Again ".

 

" Аз не съм певица, това е просто нещо, което върша за развлечение ", споделя в изявление тя.

Модел, актриса, водеща, бизнес дама, певица...и публицист.

Интересен факт е, че Катрина Прайс се подрежда в топ 100 най-продавани създатели на десетилетието по продажби на книги през интервала 2000-2009 година Първата ѝ автобиография, " Being Jordan ", е издадена през май 2004-а. Благодарение на вниманието, което получават книгите й, Кейти се изкачва преди всичко в класацията на Nielsen BookScan и продава 97 090 копия за една година. Втората ѝ автобиография, " A Whole New World ", е издадена пък през януари 2006-а и от нея биват продадени 198 105 копия. Пише и романи: " Кристал ", който се споделя за упоритостта на млада жена да стане певица, а останалите са " Ангел без покритие ", " Сапфир ", " Рай ", и " Сбъдни желанието ми ". Благодарение на писателските си умения, тя получава рубриката със препоръки на списание " OK! ", а по-късно своя лична в " The Sun on Sunday ".

Модел, актриса, водеща, бизнес дама, певица, публицист...и политик или най-малко евентуален подобен.

На парламентарните избори в Обединеното кралство през 2001-а Прайс се кандидатира като самостоятелен претендент в изборния регион Стретфорд и Урмстън. Не печели, само че пък получава 713 гласа.

Кейти Прайс и връзките й:

През май 2002-а ражда първото си дете - наследник на име Харви от пенсионираният футболист Дуайт Йорк. За страдание Харви се ражда кьорав и страда от септооптична дисплазия. Двамата с Йорк не остават дълго време дружно. След като се среща с Питър Андре, английски артист и ефирен водещ в " Аз съм звезда... ". Get Me Out of Here! " подписват брак през 2005-а, а малко по-късно тя ражда посредством цезарово сечение втория си наследник, Джуниър Савва Андреас. Две години по-късно ражда и третото си дете - Принцеса Тиамий Кристал Естер. След нея Прайс и Андре се разделят.

 
Снимка: Getty Images
 

Следват още два брака - единият е с ММА боеца и артист Алекс Рийд, с който бързо се развеждат.

 
Снимка: Getty Images
 

След Рийд е брачен партньор номер три за Кейти - Кийрън Хейлър. От него тя има наследник и щерка. Уви, и в този брак не й провървява. След като се появяват двете деца на бял свят Хейлър е упрекнат, че е изневерил с бавачката на децата. Това е втората му невярност. Първата бе с най-хубавата другарка на Кейти. 

 
Снимка: Getty Images
 

Двамата се развеждат през 2018-а, а година след това тя афишира, че е сгодена за Крис Бойсън. Не е нужно да споделяме отново, че и тук е несполучлив брак - двойката се разделя месец по-късно. Сега Кейти е самотна майка и се подвизава в платформата " OnlyFans ".

За Катрина Ейми Александра може доста да се приказва. Какво ли не написаха за актрисата, модел, певица и още. Личният й живот към момента се появява постоянно в английските таблоиди. Не е изненадващо, тъй като Кейти в действителност си заслужава вниманието.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР