Доналд Тръмп каза в събота, че бившият републикански кандидат за

...
Доналд Тръмп каза в събота, че бившият републикански кандидат за
Коментари Харесай

Тръмп казва, че не смята Ники Хейли за кандидат за вицепрезидент

Доналд Тръмп сподели в събота, че някогашният републикански претендент за президент Ники Хейли не се счита за негов претендент за претендент на изборите през ноември, като отхвърли отчет на новинарския уебсайт Axios.

" Ники Хейли не се преглежда за слот за вицепрезидент, само че й поисквам триумф! " Г-н Тръмп написа в платформата си за обществени медии Truth Social.

Позовавайки се на хора, осведомени със обстановката, Axios заяви, че господин Тръмп може да избере госпожа Хейли, в случай че е уверен, че тя може да му помогне да завоюва президентския пост, да избегне евентуален затвор и да покрие десетки милиони в правосъдни сметки, в случай че загуби.

Г-жа Хейли, някогашният губернатор на Южна Каролина и някогашен дипломат на Съединени американски щати в Организация на обединените нации, приключи дълготрайното си предизвикателство към републиканския претендент за президент Тръмп през март.

Коментарът не беше наличен незабавно от госпожа Хейли. Въпреки че призна, че господин Тръмп, който неведнъж омаловажаваше кандидатурата й, ще бъде номиниран от републиканците, госпожа Хейли не г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР