Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев говори след успеха срещу

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев говори след успеха срещу
Коментари Харесай

Ангел Петричев: Опитвали сме вкуса на Шампионска лига и се борим да се върнем там

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев приказва след триумфа против ЦСКА, с който " орлите " си подсигуриха 13-ата поредна купа в българския футболен хайлайф.

" Все още се любуваме. Чувството всяка година е едно и също. Работиш през годината, трудиш се, от време на време нещата се получават, от време на време не, само че когато завършиш сполучливо има едно осбено възприятие. Не единствено еуфория и задоволство, доста са страстите - смесени са ", показа Петричев.

" Да не забравяме, че ни следва край за Купата на България, който би трябвало да изиграем по най-хубавия метод, с цел да спечелим дубъл. После следват три мача, които би трябвало да изиграем за достойнството на Лудогорец ", сподели още той.

Шефът в Лудогорец разяснява и задачата пред отбора, а точно завръщане в Шампионска лига през идващия сезон.

" Абсолютно, това е задачата, която гоним. По-трудно става влизането в Шампионска лига, само че аз мисля, че в Лудогорец това постоянно е задачата. Ние сме опитвали усета на Шампионска лига и няма по какъв начин да не се бориме да се върнем там "

" Е, най-трудните моменти бяха загубата от Нордселанд, тогава помните какви катаклизми имаше в клуба. Това ни даде опция да си създадем изводите. Успяхме да излезем от групата, само че това беше един тежък миг за клуба. Този сезон показахме доста забавни неща и зарадвахме нашите почитатели. Имаме още малко работа да свършим до края на сезона ", приключи изпълнителният шеф. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР