На тържествена церемония във Висшето училище по сигурност и икономика

...
На тържествена церемония във Висшето училище по сигурност и икономика
Коментари Харесай

ВУСИ връчи дипломите на випуск 2024

На тържествена гала във Висшето учебно заведение по сигурност и стопанска система бяха връчени дипломите на абитуриентите от випуск 2024 година, приключили образователно-квалификационна степен „ бакалавър ” и „ магистър ” в професионалните посоки по национална сигурност, стопанска система и администрация и ръководство. Официални посетители на събитието, в изпълнени до краен лимит три аудитории,  бяха представители на партньорски организации, преподаватели, близки и другари на завършващите. Водещ на академичното празненство бе ръководителят на Настоятелството на вуза Олга Манолова.

„ Не забравяйте в никакъв случай, че сте приключили ВУСИ – бъдещия първи частен университет в Пловдив и региона “ – сподели в празничното си послание към абитуриентите президентът на вуза проф. д.п.н. Георги Манолов. Той означи, че това, което се прави във висшето учебно заведение, е професионално, отговорно и в интерес на студентите. Президентът на ВУСИ уточни, че випуск 2024 е имал сложни години, белязани от Ковид пандемията. „ Направихме всичко допустимо, с цел да не прекъснем образователния развой. Неслучайно честваме Вашето дипломиране точно през днешния ден, когато почитаме светите братя Кирил и Методий и приноса ни към европейската и международната цивилизация. Запомнете: Винаги сте добре пристигнали във ВУСИ! “ – акцентира проф. д.п.н. Манолов.

Върху европейската и международната наклонност за учене през целия живот подчертава в тържественото си слово ректорът на висшето учебно заведение проф. доктор Йордан Бакалов. Той уточни, че над 90 % от възпитаниците на Висшето учебно заведение по сигурност и стопанска система се осъществят сполучливо на пазара на труда. „ Уверен съм, че с някои от Вас ще се срещнем още веднъж тук като магистри, тъй като във ВУСИ се обезпечава едно от най-хубавите образования у нас, съчетаващо теорията с практиката. Това е измежду най-големите ни преимущества “ – означи проф. доктор Бакалов.

От името на абитуриентите като първенец на випуска Милена Митева от компетентност „ Противодействие на престъпността и запазване на публичния ред “ изрази признателността за взискателността, уникалността, сигурността и интелигентността, с които са обучавани във ВУСИ. „ Продължавайте да бъдете все по този начин упорити и вярвайте в знанията си “ – прикани тя своите сътрудници, – „ тъй като ние сме бъдещето на България и пред нас към този момент са отворени доста професионални порти “.

Тържествената гала приключи с ритуално хвърлени шапки във въздуха, доста фотоси за спомен, цветя и увереността, че другарствата, основани във ВУСИ, остават вечно.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР