Като фенове и на баскетбола, и на Майкъл Джордан глътнахме

...
Като фенове и на баскетбола, и на Майкъл Джордан глътнахме
Коментари Харесай

Защо бившата на Скоти Пипън не се притеснява за него

Като почитатели и на баскетбола, и на Майкъл Джордан глътнахме първите два епизода от кино лентата за Въздушния за негативно време.
 The Last Dance, Майкъл Джордан, Netflix, ESPN и по кое време ще забележим документалният филм за баскетболиста
Последният танц на Майкъл Джордан

Документалният филм за Въздушния идва по-скоро от предстоящото

Всъщност The Last Dance е документална продукция, която в 10 епизода споделя за трудностите, през които са минали Джордан и Чикаго Булс, с цел да завоюват шестата купа в историята на клуба.

А с цел да бъде картинката по-пълна, има голям брой връщания във времето, от които разбираме и по какъв начин Майкъл Джордан е станал това, което е през днешния ден.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jim Prisching (@jimprisching) на Апр 23, 2020 в 7:14 PDT

Вторият епизод хвърля светлина и върху съотборника му Скоти Пипън , без който самият Джордан признава, че не би спечелил всички тези трофеи.

Разбираме, че когато се причислява към Чикаго Булс, Пипън подписва извънредно неизгодна за него договорка - седемгодишен контракт на стойност едвам 18 милиона $ .

Баскетболистът обаче признава, че е подписал, тъй като е желал допустимо най-бързо да обезпечи заслужен живот на огромното си семейство.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Scottie Pippen (@scottiepippen) на Мар 12, 2020 в 5:42 PDT

Въпреки всички извоювани трофеи и въздействието му върху тима, от клуба отхвърлят да вдигнат заплатата му, която е била 2.78 милиона $ на година . През последния му сезон с Булс е бил на 122-ро място по заплащане в NBA.

Това, несъмнено, остави почитателите на баскетбола шокирани, тъй като сега обстановката е такава, че доста по-слаби играчи получават в пъти повече. И се питат, в случай че играе в днешно време, какъв брой би взимал.

Бившата му брачна половинка Ларса Пипън обаче несъмнено не го жали доста. Двамата се ожениха през 1997 година, само че през 2018 година Ларса подаде документи за бракоразвод.
 Снимка 476947

В Twitter Ларса написа, че благодари за терзанията на почитателите, само че Скоти се оправя добре. Това е съпроводено със фотография от публикация на Bleacher Report от 2011 година, съгласно която Скоти Пипън е спечелил повече от Майкъл Джордан по време на дейната си кариера.

Според класацията на уеб страницата, Пипън е изкарал 109.19 милиона $ през кариерата си, до момента в който Джордан - 93.29 милиона $ .

Тук обаче има една огромна измама. Тя е, че по-голяма част от парите на Джордан идват през последните му два сезона с Чикаго Булс, когато взима по 30 милиона на сезон.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Scottie Pippen (@scottiepippen) на Фев 17, 2020 в 9:00 PST

По-голямата част от изкараните пари на Пипън пък са след интервала му в Булс. Той прекара едвам една година в Хюстън Рокетс, само че пък договорът му беше за пет - на стойност 67.2 милиона $ . Разногласията му с Чарлз Баркли обаче доведоха до замяна с Портланд Трейл Блейзърс, където игра идващите четири години.

През сезон 2003-2004 се завърна в Чикаго, с цел да приключи кариерата си. За тази една година си докара 10 милиона $ .
 The Last Dance, Майкъл Джордан, Джейсън Хехир и какъв брой мъчно е била работата по кино лентата
Предизвикателството на последния танц на Майкъл Джордан

Документалният филм за баскетболиста е измъчил много хора

Е, сигурно не са му притрябвали пари, само че пък е реалност, че геният му не е бил оценен уместно на времето.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР