Катастрофа с военни камиони на път Е-79 между Враца и

...
Катастрофа с военни камиони на път Е-79 между Враца и
Коментари Харесай

Катастрофа с военни камиони между Враца и Мездра, голямо задръстване на пътя към София

Катастрофа с военни камиони на път Е-79 сред Враца и Мездра. Инцидентът е станал към 8 ч. сутринта. Няма потърпевши, заяви bTV.

Кола, съпровождана от военна полиция, е пътувала в посока София, само че пътят е бил замръзнал и лекият автомобил се е завъртял пред колоната. Първите два военни камиона са съумели да избегнат конфликта, само че третият е връхлетял мантинелата.

Образувало се е голямо запушване в посока столицата.

В момента се вършат опити да бъде изтеглен камиона. От Агенцията " Пътна инфраструктура " (АПИ) оповестяват, че придвижването по път I-1 в сектора Враца - Мездра е лимитирано, а трафикът се прави през пътен възел " Моравица ". Шофьорите да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост, молят от АПИ.

От Министерство на вътрешните работи осведомиха, че един човек е умрял, а девет са ранени в пътни произшествия в страната през миналото денонощие. Регистрирани са осем тежки произшествия. 

От началото на годината тежките произшествия са 525, починалите са 41, а ранените - 670.

Пътните настилки са мокри и проходими при зимни условия.

Времето над страната през днешния ден е най-вече облачно. Вятър духа в съвсем цялата страна, дъжд не вали. Сняг вали в Бургас, Варна, Вeлико Търново, Враца, Монтана, Смолян, Русе, Шумен, Хасково, на автомагистрала " Струма ", на проходите " Шипка " и " Републиката ".

Намалена видимост до 100 м заради мъгла има в област Стара Загора. 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР