По първоначална информация джип Рейндж Ровър, който идвал от Централна

...
По първоначална информация джип Рейндж Ровър, който идвал от Централна
Коментари Харесай

Джип се разцепи на 2 при удар в дървета в Пловдив, загинаха момиче и момче на 20 и 21 г.

По първична информация джип " Рейндж Ровър ", който идвал от Централна гара, навлязъл по велоалеята сред двете ленти и се блъснал поредно в няколко чинара.

Още фотоси

От удара колата се разцепила на две - предната част се врязала в едно от дърветата, а задната изхвръкнала на пътното платно. На място е установена гибелта на 21-годишния лидер и пътничка до него, на 20 години.

С заплаха за живота са 22-годишни момче и момиче, пътували на задната седалка. Те са откарани тази заран в Спешното поделение на УМБАЛ " Свети Георги " в града. След оказаната им първа помощ, и двамата са настанени във Втора клиника по хирургия в тежко положение, като момичето е с по-сериозни пострадвания, добавя Българска национална телевизия.

Снимка: БТА

Междувременно незабавна здравна помощ се оказва и на съществено потърпевш чиновник на РДПБЗН -Пловдив, който при избавителната акция е ударен от клон на дърво. 56-годишният огнеборец е настанен в Клиниката по ортопедия и травматология.

Снимка: БТА

Извършва се оглед на местопроизшествието. До приключването му е спряно придвижването и в двете направления по бул. Руски, в правата сред ул. Преслав и бул 6-ти септември.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, проверяват се аргументите и събитията, довели до до тежкия случай.

Снимка: БТА

Снимка: БТА
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР