Джесика Алба призна, че заедно с дъщеря й тийнейджър са

...
Джесика Алба призна, че заедно с дъщеря й тийнейджър са
Коментари Харесай

Джесика Алба призна, че заедно с 15-годишната си дъщеря ходят на терапия

Джесика Алба призна, че дружно с щерка й младеж са почнали да посещават терапевт.

В изявление за сп. Real Simple актрисата уточни като причина свадите, които постоянно си спретвали двете. " Тя в този момент е на 15, караме се откогато навърши 11 години ", изясни Алба.

Тя добави, че с щерка си непрекъснато спорели за нелепости и това я предиздвикало да вземе решението. " Постоянно спорехме. Казах си, че не желая да пребивавам по този начин, не желая да има напрежение сред нас ", призна Джесика.

По нейни думи дребната й щерка си мислела, че майка й я управлява. " Всеки път, когато се пробвах да й кажа нещо, тя мислеше, че я наставлявам. Затова ми трябваше някой, който може да й изясни нещата по метод, по който аз не мога ".

Алба показа също, че не се вижда като " идеалният родител ", само че поставя старания. Тя дефинира лечението като " скъп инструмент " и означи, че с щерка си към този момент вървят поотделно на сесиите. " Не съм израснала в среда, в която се приказва за тези неща, просто се затваряхме в себе си, тъй че това ме стимулира да приказвам повече с детето ми ", сподели.

Иначе актрисата има три деца от брачна половинка си Кеш Уорън. Двамата се срещнали през 2004 година по време на фотосите на " Фантастичната четворка ". 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР